Neler Yeni

Merhabalar RX6600XT mi yoksa RTX3060 ekran kartimi alinmali bu zamanda

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
RTX teknolojisi RX 6600XT kartında da var. Bu bir avantaj değil.
DLSS teknolojisinin rakibi RSR teknolojisi yakında çıkar. onun çok iyi olacağını düşünüyorum.Bence her türlü 6600xt.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Ben olsam 3060 alırdım kafam rahat olurdu

RTX3080Ti

80+
RTX teknolojisi RX 6600XT kartında da var. Bu bir avantaj değil.
DLSS teknolojisinin rakibi RSR teknolojisi yakında çıkar. onun çok iyi olacağını düşünüyorum.Bence her türlü 6600xt.
Güzel kardeşim önce FSR, RSR ve DLSS in arkasında yatan teknolojileri öğrenmen gerekiyor, zerre bilginiz yok ama bir ton fikriniz var. FSR ve RSR ile DLSS in yakından uzaktan hiç bir alakası yok, denk teknoloji bile değiller. FSR çıktı millet başladı AMD kartlarda da DLSS benzeri teknoloji var demeye sonra baktılar DLSS benzeri dedikleri teknoloji çöp çıktı şimdi de RSR geliyor diyorlar. RSR ne? yine FSR tabanlı hiç bir donanımsal desteği olmayan basit YAZILIMSAL bir upscaling teknolojisi.

Yazılımsal upscaling ile hiç bir yere varamazsın, zaten yazılımsal upscaling teknolojisi 10 yılı aşkındır sektörde var bu bir yenilik değil, yenilik Nvidia nın yaptığı gibi upscaling teknolojisini yapay zeka donanım hızlandırma ile bir üst boyuta taşımaktır. AMD donanımsal olarak böyle bir teknoloji ile geldiği zaman herkesin başının üstünde yeri var ama şuan ki sunduğu saçma sapan yazılımsal upscaling i DLSS ile karşılaştırmayın aşırı komik oluyor.

Yine aynı şekilde AMD kartlarda DONANIMSAL BİR RTX BİRİMİ YOK, YAZILIMSAL.

Gözünüzü seveyim yeterli bilgi birikiminiz yoksa ortalığı yanlış bilgilerle kirletmeyin.

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
Eğer dlss ile işim olmaz diyorsan kesinlikle 6600xt al. amd nin fsr teknolojisi var ve abdullah reis profilinde fsr teknolojisi her oyuna gelecek hazır olun diye yazmıştı. eğer 3060 vs 6600xt arasında kalırsan düşünmeden 6600xt almanı öneririm. ama eğer 3060ti vs 6600xt arasında kalırsan bütçene göre 3060ti öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer dlss ile işim olmaz diyorsan kesinlikle 6600xt al. amd nin fsr teknolojisi var ve abdullah reis profilinde fsr teknolojisi her oyuna gelecek hazır olun diye yazmıştı. eğer 3060 vs 6600xt arasında kalırsan düşünmeden 6600xt almanı öneririm. ama eğer 3060ti vs 6600xt arasında kalırsan bütçene göre 3060ti öneririm
amd 5000 serisinde wattman hatası çok vardı ama 6000 serisinde çözmüş. hiç wattman sorunu yaşamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
serkan gocuk
Güzel kardeşim önce FSR, RSR ve DLSS in arkasında yatan teknolojileri öğrenmen gerekiyor, zerre bilginiz yok ama bir ton fikriniz var. FSR ve RSR ile DLSS in yakından uzaktan hiç bir alakası yok, denk teknoloji bile değiller. FSR çıktı millet başladı AMD kartlarda da DLSS benzeri teknoloji var demeye sonra baktılar DLSS benzeri dedikleri teknoloji çöp çıktı şimdi de RSR geliyor diyorlar. RSR ne? yine FSR tabanlı hiç bir donanımsal desteği olmayan basit YAZILIMSAL bir upscaling teknolojisi.

Yazılımsal upscaling ile hiç bir yere varamazsın, zaten yazılımsal upscaling teknolojisi 10 yılı aşkındır sektörde var bu bir yenilik değil, yenilik Nvidia nın yaptığı gibi upscaling teknolojisini yapay zeka donanım hızlandırma ile bir üst boyuta taşımaktır. AMD donanımsal olarak böyle bir teknoloji ile geldiği zaman herkesin başının üstünde yeri var ama şuan ki sunduğu saçma sapan yazılımsal upscaling i DLSS ile karşılaştırmayın aşırı komik oluyor.

Gözünüzü seveyim yeterli bilgi birikiminiz yoksa ortalığı yanlış bilgilerle kirletmeyin.
Sonic olatak aradaki 2 k farki bosver yinede 3060 mi dersin?

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Sonuç olarak 10.5k civarına 3060ı alıyorsun bir daha da düşünmüyorsun. Hayırlı olsun

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

Zerre bilgimin olmadığını nerden çıkarıyorsun? Bende biliyorum bu bilgileri. sanki dünyadaki tek bilgin insanmışsınız gibi davranmayın. Sayılı oyunda DLSS açabilmek yerine
ben her oyunda RSR kullanabilmeyi tercih ederim.
Nvidia Fanboyluğunuzu kendinize saklayın.
Ayrıca mesajımda herhangi bir yanlış bilgi görmüyorum. Modlara raporlayabilirsiniz isterseniz.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin

RTX3080Ti

80+
Zerre bilgimin olmadığını nerden çıkarıyorsun? Bende biliyorum bu bilgileri. sanki dünyadaki tek bilgin insanmışsınız gibi davranmayın. Sayılı oyunda DLSS açabilmek yerine
ben her oyunda RSR kullanabilmeyi tercih ederim.
Nvidia Fanboyluğunuzu kendinize saklayın.
Ayrıca mesajımda herhangi bir yanlış bilgi görmüyorum. Modlara raporlayabilirsiniz isterseniz.
Aynen bilgin olduğu için saçmalamışsın haklısın. Nvidia da RTX bir avantaj değil, DLSS rakibi RSR çıkıyor gibi komik söylemler kesinlikle muazzam bilginin getirdiği söylemler. 3060 bile RTX açınca 6700XT den daha iyi performans gösterirken Nvidia da RTX bir avantaj değil demen gerçekten komik, yine RSR yi DLSS ile karşılaştırman ve sayılı oyunda DLSS falan demen. UE5 e DLSS in entegre edildiğinden haberin var mı acaba? gerçi şuan google a UE5 ne diye aratıyorsundur ona da eminim işte sizin gibilerle muhatap oluyoruz.

Git her oyunda FSR açıp görüntüyü çöp etmeye devam et ve anlamadığın konularda da yorum yapma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,811
Üyeler
165,239
Son üye
Wwhois
Top Bottom