ALADDİN ÇAKICI
80+ Silver
Dostum diğer seçeneğe bakıyor iyi çıkarsa sana basacak tekme iyi çıkmazsa seni yemleyecek yüzlerce kız arkadaşım oldu hepsini çok dinledim sen erkek olarak işine Bak kız seninle buluştuğunda işini gör sana yazmadığında yazma kendine odaklanMerhabalar Dostlarım sizlere bir soru sormak istiyorum fikirleriniz benim için çok ama çok önemli konuya gireyim sevgilimle 6 aydır sevgiliydik dün ayrıldık ama bugün konuşup bir süre ayrı kalma kararı aldık ara ara konuşucaz herneyse dün ayrıldık ve akşam bara gitmiş tek başına ordan bir arkadaş kız arkadasıma çok güzelsiniz oturabilir miyim demiş bunu bana dediğinde reddettinmi dedim evet dedi ama sonradan gerceği söyledi oturmuş arkadaş konuşmuşlar bir süre ayrıldığımızdan felan bahsetmiş o sonra çocuk bunun yanaklarını oksamıs çok tatlısın demiş ve bir süre konuşmuşlar birlikte metroya gitmişler benim kız ona kendi cebinden parasını basmıs akbilinden metroya bindirmis çocuk elini tutmak istemiş izin vermemis benim kız ve birlikte instalarını vermisler birbirlerine çocuk bugün yazdı kıza yarın buluşuyor muyuz diye fakat benim kız barıştık diye maalesef dedi ss attı ben bu duruma seste çok anlayısla yaklastım ama içimde kıyametler kopuyordu delirdim adeta ama dısa yansıtmadım insan gibi konuştum ve bu konudan önce ayrılmadan 1 gün önce eski bir erkek arkadaşına yazmış konuşmuşlar biraz arkadaş olarak birlikte kitap felan okucaklarmıs seste neyse planları varmıs böyle dünkü bar olayı ve bu kitap işi çok canımı sıktı ve güvenimi kırdı ne zaman onu bos bıraksam hep erkeklerle birlikte açıkçası bırakmak istiyorum ama bırakamıyorum onsuz yapmak istemiyorum hiçbişi ve onun benden ayrılınca başka erkeklerle birlikts olcagını dusunmem bile beni bitiriyoe ama bu yaptıgı çok kötü birşeydi ve bar işinde bana yalan söylemeside cok kötüydü zar zor olsada ağzından aldım herşeyi siz bu durumda olsanız ne yapardınız sizlerin fikirlerini istiyorum ve sizce ne yapmalıyım teşekkürler okuduğunuz için.