Berk72838&3
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Merhabalar game garaj firmasından aldığım gravix sanırsam 5A idi.Sistem olup olmadık yerde kendi kendine kapanıyor ve psu dan da cızırtı sesi geliyor
PSU gibi. Prizi degistirp deneyinMerhabalar game garaj firmasından aldığım gravix sanırsam 5A idi.Sistem olup olmadık yerde kendi kendine kapanıyor ve psu dan da cızırtı sesi geliyor
Tamam deniyeceğimPSU gibi. Prizi degistirp deneyin
psu game garajın kendi markasının o yeterli enerjiyi sağlayamıyor olabilir sistem güç tüketim testi yapabilirsin time spy testindeYani şu anda priz değiştirdim cızırtı devam ediyo ama azaldı sesi PC kapanmasına gelirsek farklı oyunlarda denedim ve orda hiç bir sorun olmadı şimdi cs 2 ye geçeceğim
Tamamdır bunuda deneyeceğimpsu game garajın kendi markasının o yeterli enerjiyi sağlayamıyor olabilir sistem güç tüketim testi yapabilirsin time spy testinde
sıcaktan kapanmaz o soğutucuylaTamamdır bunuda deneyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bide ben biostan cpu oc yapmıştım zaten 360 mm sıvı soğutmam var herhalde kaldırır diye düşünmüştüm yaptığım şey ise cpu yu 65 wattan 105 watta çıkarmıştım ve bit takım ayarlar ondan sonra biostan bu ayarları kapattıktan sonra PC kapanma sorunu yaşamadım ama tek sorum sıvı soğutma olmasına rağmen kapanması bana çok garip geldi hayır bide sıcaklıklarda iyi seviyedeydi
fsp psu yokmuydu o sistemde?psu game garajın kendi markasının o yeterli enerjiyi sağlayamıyor olabilir sistem güç tüketim testi yapabilirsin time spy testinde
ben gamegaraj diye biliyorum siteden baktıydımfsp psu yokmuydu o sistemde?
fsp psu baktim simdi psuda sorun yokturben gamegaraj diye biliyorum siteden baktıydım
kusura bakma yanlış bilgi vermişim siteden baktığımda game garaj olarak görünüyordufsp psu baktim simdi psuda sorun yoktur
Evet fsp psu hatta alırken sağlam psu dediler ama işte öyle değilmişfsp psu baktim simdi psuda sorun yoktur
Hocam orası neresi yasıcaktan kapanmaz o soğutucuylasorun farklı bir yerde anakartın 24 pin kablosunu sok tak belki tam oturmamıştır ben c yi temizletmeye götürürdüm eskiden tam takamamışlardı boşta bile kapanıyordu kasa
cizirti sesi psudan degilde ekran kartindan geliyodur coil whine ise yada sivi sogutmanin seside olabilir fsp psu iyi ama saglamEvet fsp psu hatta alırken sağlam psu dediler ama işte öyle değilmiş
Hocam orası neresi ya
Ya peki bu baş belası cızırtı sesinden nasıl kurtulurum