Neler Yeni

Merhabalar sizce lisede il dışına çıkılmalı mı

PalaDayı

80+
Merhaba ben Sakarya'da oturuyorum ve lgsde 460 puan civarı aldım sizce İstanbul veya başka bir şehre gitmeli miyim

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Sakarya'da aldığın puanın altında okullar varsa il dışında okuyabilirsin.Puanınla gideceğin en iyi okula git derim.Ben Antalya'da oturuyordum okulum için Bursa'ya geldim mesela.

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
İstanbul'a gidebilirsin, 460 puan ile üst düzey bir Anadolu yada ortalama bir Fen lisesine yerleşirsin.

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Puanın çok az değil. En iyi eğitim imkanını al. Ailenin durumu varsa tabii

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
Merhaba ben Sakarya'da oturuyorum ve lgsde 460 puan civarı aldım sizce İstanbul veya başka bir şehre gitmeli miyim
durum varsa çıkılır abim üniyi şimdi istanbulda okuyor keşke lisedede şehir dışına çıksaydım diyor o da sakaryadan gitti
Mesaj otomatik birleştirildi:

durum varsa çıkılır abim üniyi şimdi istanbulda okuyor keşke lisedede şehir dışına çıksaydım diyor o da sakaryadan gitti

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Bir dakka sonuçlar açıklandı mı ki?

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Ben de senin gibi yüksek bir puan almıştım.(476) ve maalesef bulunduğum ilçede bu seviyelerde okul yoktu. Bende başka bir ilçede (mersin in en iyi fen liselerinden) okula gittim.(100 km felan var.) Yurtta kaldım. Bunları dememin sebebi damdan düşenin halinden damdan düşen anlar mantığı. Senin gibi bende çok düşündüm.Soruna gelecek olursak bence senin de bulunduğun yerde iyi bir lise yoksa kendi seviyene uygun bir liseye gitmelisin
Sadece gideceğin yurda iyi bak sonuçta orada azımsanmayacak bir zaman geçireceksin. Ayrıca asosyal bir ruh halindeysen, yurtta zorluk çekebilirsin.
Edit: Ayrıca İstanbul'a felan gitmene gerek yok. Sana hem mesafe olarak hem de seviye olarak en yakın Liseye gitmelisin. Bu şekilde her hafta sonu gelip aileni ziyaret edebilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: Exe_
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
İyi puan almışsın nitelikli bir okula yerleşirsin geçen seneye göre yüzde 2-3 lük dilim falan. Bence ailenin durumu varsa git.

Top Bottom