Merhabalar telefon almamda yardımcı olur musunuz?

İthalatcı garantili bir şey önermeyin gençler, onların garantisi yok, imei yazılmış kaçak telefonlar. Konuyu açan arkadaş gönül rahatlığıyla S24FE 256gb modelini alabilir.
imei yazılmış değil de ithalat yolu ile sisteme kayıt edilmiş denilebilir yasadışı bir şey yok letgoda satılan kaçaklarla karıştırmayın lütfen. Ama bende kesinlikle tavsiye etmiyorum cihaza bir şey olursa muhattabınız kesinlikle yok.

Ben şuana kadar xiaomi kullandım yok şu kadar ram yok şu kadar mp ama asla yansıtamıyo ve kendi play storesi çok yoruyo kendi kendine uygulama fln yüklüyo. Samsung daha rahatlık veeiyo gibi hissediyo
O konuda haklısınız hocam uygulama yükleme kapatılabilir ama bir samsung olamaz

imei yazılmış değil de ithalat yolu ile sisteme kayıt edilmiş denilebilir yasadışı bir şey yok letgoda satılan kaçaklarla karıştırmayın lütfen. Ama bende kesinlikle tavsiye etmiyorum cihaza bir şey olursa muhattabınız kesinlikle yok.
İthalat yoluyla kayıt edilmesi için yetkili servis, yedek parça vb. bir çok prosedür gerekiyor, bunlar olmadığına göre imei yazılmış cihazdır.

S24 FE

İthalat yoluyla kayıt edilmesi için yetkili servis, yedek parça vb. bir çok prosedür gerekiyor, bunlar olmadığına göre imei yazılmış cihazdır.
yok hocam zamanında satın aldığım için biliyorum kutusu hiç bir şekilde açılmamış direkt olarak kutu üzerindeki imei btk ya kayıt ediliyor. A101 de migrosta satılan çoğu telefon bu şekildeydi alıp kullandığım dahi oldu.

yok hocam zamanında satın aldığım için biliyorum kutusu hiç bir şekilde açılmamış direkt olarak kutu üzerindeki imei btk ya kayıt ediliyor. A101 de migrosta satılan çoğu telefon bu şekildeydi alıp kullandığım dahi oldu.
Eskiden ithalatcı garantili telefonlar çoktu çünkü vergisi, servisi vs böyle pahalı değildi o yüzden bir yığın telefonun buna LG ve Samsung bile dahil ithalatcı garantili modelleri vardı. Migrosta ithalatçı garantili satıldığını hatırlıyorum geçtiğimiz senelerde ama şu an yoktur herhalde? Dediğim gibi yasalar çok değişti, vergiler çok arttı o yüzden ithalatçı garantili ürün satmanın bir getirisi kalmadı. Misal şu an bir sürü modelin distribütörlüğünü yapan Evofone firması zamanında ithalatcı garantili Xiaomi cihazlar satarak sektörde yer alıyordu. Her şeye rağmen insanlar ithalatçı garantili ürünlerden uzak dursunlar. Ya tamamen yurtdışı imei atılmış cihazları ucuza alacağını ama garantisi olmadığını bilerek malum şahıslardan alsınlar yada direkt distribütör garantili alsınlar ama sözde ithalatçı garantililere bulaşmasın kimse.

Geri