Merkez Bankası Rezervi 8.5 Milyar Dolar Arttı!

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,380

Bakan Şimşek: Merkez Bankası rezervi, geçen hafta 8.5 milyar dolarla en büyük haftalık artışını yaptı​

son-dakika-bakan-simsek-merkez-bankasi-rezervi-16070721_560_m.jpg

Döviz Baskılama Politikasını terk ettik, normaldir. Eskiden 1 centi olan MB’den zengindi :D

şimdi bu artış ne demek oluyo hocam ben çok anlamıyom

merkez bankasının borcundan -8milyar mı gitmiş yani

birkaç yıl önce yapılması gerekenleri söyleyenlere hain diyenler şimdi alkışlıyorlar :)

Bizim gibi ülkelerde faiz belli oranda durmalı. Bununda ideali 10-13 civarı ama kötü yönetildiği için 15-20 arasından iyi oldukça oralara çekilmeli.
Mevkilere işini bilen kişiler geldiği sürece bu ülkeye bir şey olmaz.

eeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bakan Şimşek: Merkez Bankası rezervi, geçen hafta 8.5 milyar dolarla en büyük haftalık artışını yaptı​

son-dakika-bakan-simsek-merkez-bankasi-rezervi-16070721_560_m.jpg
Ya iyi bir yatırım geldi ya birşeyler sattık ya da arka kapıdan dolar satmayı bırakmak gerçekten bu kadar büyük etkiye sahip. Belki bunların birkaçı beraber etkilemiş de olabilir.

Ya iyi bir yatırım geldi ya birşeyler sattık ya da arka kapıdan dolar satmayı bırakmak gerçekten bu kadar büyük etkiye sahip. Belki bunların birkaçı beraber etkilemiş de olabilir.
Altın rezervleri vardı merkez bankası ait bir ara baya düştü, onlarla alınmış olabilir dolar

birkaç yıl önce yapılması gerekenleri söyleyenlere hain diyenler şimdi alkışlıyorlar :)
2019 den beri faiz artışı lazım dediğim için beni islam karşıtı olarak tanımlayanmı dersin vatan haini diyenmi dersin bi ton iftira atıldı adamlar şimdi tayyibi alkışlıyor allaha havale ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yatırımlar geliyor diye düşünüyorum tl yi potansiyel yatırım aracı olarak şimdiden görüyor bazı küçük çaplı yatırımcılar ama bu daha hiç bir şey çünkü ilerleyen dönemlerdeki faiz artışlarında enflasyon ve tl değerinin sonuçlarını daha çok göreceğimize inanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,489
Üyeler
185,273
Son üye
558memoli
Geri