Neler Yeni

Mersinde yaşayan dostlar bakabilir mi

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Beyler sa mersine yeni taşındım spor salonuna yazılmak istiyorum da çok pahalı valla istanbulda ki gibi belediyenin spor tesisleri var mı istanbulda ibb nin 25tl ye gidiyordum mersinde de böyle bir imkan var mı ?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
25tl ye salon mu var ben senelik 5 bine yazilicam 9 taksitle fiyatlar çok valla ya yazık yani

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
ibb nin kanka gayette fazla aleti var
Güzelmiş valla ben çalıştığım için yakınımda belediye tesisi yok olsa bende giderdim en mantıklısı o gerekli aletler varsa tamam zaten özel yerde de hoca birebir ekstra para alıyor orada da kimse bişey göstermiyor kendin yapıyorsun

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Güzelmiş valla ben çalıştığım için yakınımda belediye tesisi yok olsa bende giderdim en mantıklısı o gerekli aletler varsa tamam zaten özel yerde de hoca birebir ekstra para alıyor orada da kimse bişey göstermiyor kendin yapıyorsun
aynen öyle en azından ibb de sorma şansın var iyi ilgileniyorlardı

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
aynen öyle en azından ibb de sorma şansın var iyi ilgileniyorlardı
Burada da var hocalar soruyorsun gösteriyorlar ama öyle sürekli kontrol yok birebir sen kendin yapıyorsun

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,948
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Beyler sa mersine yeni taşındım spor salonuna yazılmak istiyorum da çok pahalı valla istanbulda ki gibi belediyenin spor tesisleri var mı istanbulda ibb nin 25tl ye gidiyordum mersinde de böyle bir imkan var mı ?
sokaktakiler mi 25tl

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,948
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
bende belediyeninkine gidiyorum 25 TL olma imkanıyo yok öğrenciye bile imkanı yok
valla istanbul avcılar ibb ye gidiyordum 25 tl idi en son şuan olsun max 35-55 arası bişidir bayaa ucuzdu çünkü en son 2022 ekim de gittim öyle diyim

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,608
İsim
Cengiz
Aa hocam hatirladim sizi okul için gelevektiniz sanırım galiba yok hocam belediyenin

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Aa hocam hatirladim sizi okul için gelevektiniz sanırım galiba yok hocam belediyenin
kanka çıkaramadım da seni ailecek mersine taşındık haziran sonu bende spora yazılcam da mezuna bıraktım işte her neyse istanbul gibi bir imkan var mı diye sorayım dedim yoksa normal salona giderim sıkıntı yok da o 600 tl ile istanbulda kendime öğün hazırlıyordum nt be

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,608
İsim
Cengiz
kanka çıkaramadım da seni ailecek mersine taşındık haziran sonu bende spora yazılcam da mezuna bıraktım işte her neyse istanbul gibi bir imkan var mı diye sorayım dedim yoksa normal salona giderim sıkıntı yok da o 600 TL ile istanbulda kendime öğün hazırlıyordum nt be
aga be yok kanka burada maalsef ucuz yerler bulrusun hangi mahalleye taşındınız

Top Bottom