Çözüldü✓ Mesaj yazdıktan sonraki cooldown süresi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Reaksiyon skoru
38,618
Malum bir sürü kişiye yardım etmeye çalışıyoruz, sekmelerce konu birikiyor. Birine mesaj yazıyorum, diğerine de yazıyorum ancak cooldown'a takılıyorum. Cooldown süresinin düşürülmesi gerektiğini düşünüyorum, en azından 10-15 saniye yapılsa olmaz mı? Biliyorum spam ve flood'a karşı bu kadar yüksek bir cooldown süresi var ancak bu sefer de bize işkence oluyor. Bu konuyla ilgilenirseniz sevinirim.

Malum bir sürü kişiye yardım etmeye çalışıyoruz, sekmelerce konu birikiyor. Birine mesaj yazıyorum, diğerine de yazıyorum ancak cooldown'a takılıyorum. Cooldown süresinin düşürülmesi gerektiğini düşünüyorum, en azından 10-15 saniye yapılsa olmaz mı? Biliyorum spam ve flood'a karşı bu kadar yüksek bir cooldown süresi var ancak bu sefer de bize işkence oluyor. Bu konuyla ilgilenirseniz sevinirim.
Katılıyorum. Mesaj yazıp sürenin dolmasını beklemek çok sıkıntı. Bunu en iyi @Beyfendiiii6 ve @Fiery bilir sanırım.

Kesinlikle doğru bir noktaya değinmişsiniz ama floodların olmaması için en az 15 sn. gerekiyor. 15-16 sn. olursa cidden güzel olur.

evet çok sıkıntı oluyor

Diğer forumlarda daha yüksek değerler var, açıkçası 30 saniye varken bile çok fazla flood dönmekte...

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,615
Üyeler
185,136
Son üye
Enes Civil
Geri