Neler Yeni

Mescid-I Aksa'nın Imamı:israil Mescid-I Aksa'yı Pazartesi Işgal Edecek

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Filistinlilere değil zaten Mescid-i Aksa için bir şey yapılmalı.
Biz sadece tepkimizi gösterebiliriz, sözlü bir olay boşuna ilişkileri gerecektir. Arabistan destek vermiyor bizim vermemiz gerektiğini düşünmüyorum.

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
kardeşim işte oradada din giriyor ben müslümanım filistinliler açıkçası benimde pek umrumda değil ama mescid-i aksa'yı yahudilere bırakırsak ora bir-iki güne yıkılır savaşlar başlar kıyamet kopar orası ne olursa olsun müslüman birinin olmalı mesela biz suudi amerika diyoruz ama mekke medine amerika toprakları olsa durum çok daha vahim olurdu
Filistin yok olacak, bunu engelleyemeyeceğiz. Bence engellemeyelim zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Enes Öztürk
Bu yorum silindi.

Son düzenleme:

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Evet, haklı taraf Filistin fakat olayın şöyle bir yanı var; Biz onlara destek verirken onlar bize sırtlarını çevirip bizi kötülediler. Ben olsam yardım falan etmezdim ne gerek var. Boşuna ekonomim zarar görecek.
Biz burada Filistin yönetimini değil. Filistin halkinı ve Mescidi Aksayı koruyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bizlere ihanet eden ve dedelerimizi öldüren ve şuan ki filistin bayrağı eski arap ihanetini yapanlarla bayraklar neredeyse aynı sadece tek renk farklı . Bu insanlar ermenistana destek veriyorlar bunu unutmayın . Devletler arası çıkarlar önemlidir . Burada bana sinirlenenler olacak ama gerçekler böyle , onlar zamanında topraklarını sattılar ve şimdi yardım bekliyorlar . Bize mi sordular satalım mı diye ? Bizim niye yaşam standartlarımız düşsün onlar yüzünden ? İsrail suçsuz değil Filistin haklı değil bu durum böyle iki taraf da suçlu . HAMAS ı araştırmanızı tavsiye ederim.
Biz burada Filistin yönetimini değil. Filistin halkinı ve Mescidi Aksayı koruyoruz.

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Koruyamayız canım benim anlamıyor musun? İsrail çok güçlü, bir ambargoya bakar. Ondan sonra Rus mallarıya geçiniriz artık.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Koruyamayız canım benim anlamıyor musun? İsrail çok güçlü, bir ambargoya bakar. Ondan sonra Rus mallarıya geçiniriz artık.
Eski Türkiye yok. Ambargo koyması bizim yararımıza bile gelir.
Eskiden Israil kendi sihalarinı vermeyecegini ve silah ambargosu koydu. Onlar sayesinde şu an kendi sihalarımız var.

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Eski Türkiye yok. Ambargo koyması bizim yararımıza bile gelir.
Eskiden Israil kendi sihalarinı vermeyecegini ve silah ambargosu koydu. Onlar sayesinde şu an kendi sihalarımız var.
Dostum dünya tarafından ambargo uygulanması ekonomiyi çöp eder ama sen bilirsin.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Dostum dünya tarafından ambargo uygulanması ekonomiyi çöp eder ama sen bilirsin.
Avrupa ambargo uygulayamaz. (Uygulamak isteselerdi önceden ederlerdi çünkü Yunanistan bir sürü kez ambargo istedi. AB reddetti.) Ambargo uygularsa ABD uygular. Abdnin ambargolarına da zaten alıştık. Zaten ABD nin de böyle bir şey yapacagını sanmıyorum.

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Avrupa ambargo uygulayamaz. (Uygulamak isteselerdi önceden ederlerdi çünkü Yunanistan bir sürü kez ambargo istedi. AB reddetti.) Ambargo uygularsa ABD uygular. Abdnin ambargolarına da zaten alıştık.
Yunanistan AB'nin baş belası zaten, tabii red ederler. Biz ne onlarla baş edecek güce sahibiz ne de ekonomiye.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Avrupa ambargo uygulayamaz. (Uygulamak isteselerdi önceden ederlerdi çünkü Yunanistan bir sürü kez ambargo istedi. AB reddetti.) Ambargo uygularsa ABD uygular. Abdnin ambargolarına da zaten alıştık. Zaten ABD nin de böyle bir şey yapacagını sanmıyorum.
Biden ile İsrailin araları biraz kötü bu yüzden ambargo yapacaklarını sanmam. Trump olsaydı ambargo yapardı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,568
Üyeler
166,231
Son üye
alperen24444
Top Bottom