ÖnerilerimSistemim;
Ekran kartı: XFX RX 6900 XT.
Anakart: ASUS TUF Gaming X570 Plus.
İşlemci: R5 5600X.
PSU: Rm 850
Bu sisteme uygun hava akışı iyi mesh kasa önerisi istiyorum.
O islemciye o ekran karti öhhhhSistemim;
zaten ilk aklımda bu vardı daha sonra vazgeçtim çok kararsız kaldımİndirime girmesini bekleyebilirsen bu oldukça güzeldir.![]()
Lian Li Lancool II MESH RGB Siyah E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li Lancool II MESH RGB Siyah E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool II MESH RGB Siyah E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.290,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ne var hocam işlemcideO islemciye o ekran karti öhhhh
Darboğaz yapar hocam ekran kartı üst seviye işlemciye görezaten ilk aklımda bu vardı daha sonra vazgeçtim çok kararsız kaldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne var hocam işlemcide![]()
6800xt alip ryzen 7 5700x fln cekerdim darbogazin icinden gececeksin o ekran kartina o islemci ne knkzaten ilk aklımda bu vardı daha sonra vazgeçtim çok kararsız kaldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne var hocam işlemcide![]()
Kararsız kalacak pek bir şey yok, oldukça güzel kasadır. Alternatif olarak 4000d airflow/P400A/ lancool 215 bakabilirsin.zaten ilk aklımda bu vardı daha sonra vazgeçtim çok kararsız kaldım
Hocam ekran karti 20kSistemim;
4000d çok hoşuma gitmişti ama 2 tane fan ile geliyor ekstra fan almak istemedim bu yüzden onu eledim,Önerilerim
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,758034138.html![]()
Corsair 4000D Airflow CC-9011201-WW Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair 4000D Airflow CC-9011201-WW Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair 4000D Airflow CC-9011201-WW Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.675,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com