evet benimTamam knk en çok sen komiksin
Forumun çoğunluğu elektrik ve elektronik galibaElektrik-Elektronik.
Forum iyice instagram keşfetine döndüArtık konulara düzgün cevap görmek istiyorum bu ne ya
- 12.sınıf - Akdeniz üniversitesi bilgisayar mühendisliği istiyorum
Harbi öyle ya örnek olarak Konya Selçuk Üniversitesi 2021 140k ile alıyordu. 2023 verilerine göre 90k ya kadar çekmiş.Bilgisayar mühendisliği yükselişte gerekenden 3-4k daha iyi yapman gerekiyor
ejderha avcısıyım (!)
çok fazla kontenjanı varForumun çoğunluğu elektrik ve elektronik galiba
bu adam aynı benMatematiğin varsa sayısalcı isen her şeyin mezunu olursun abi.
Biz sözelciler de sanayi mezunu veya atama bekleyen Tarih öğretmeni
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Harbi öyle şuan hazırlık okuyorum inşallah seneye bölümdeyim.Yaygın meslek
Bu kadar çokta kontenjanı olmamalı sanki. Senede 11k ee mezunu abd ile eş değer. Genel olarak heryerde çalışabildiği için bu kadar tercih ediliyor olsa. Gömülü sistemler üzerine yoğunlaşmayı düşünüyorum siz ne dersiniz şuna yönel gelecek var dediğiniz bir alan var mı? Siz ne üzerine yoğunluk verdiniz?çok fazla kontenjanı var
Bu sistem yüzünden ömür boyu kendimizi ahmak hissedeceğiz dostum.bu adam aynı ben
Yazılıma daha çok ağırlık verdim. Gömülü istiyorsan hacettepeyi öneririm.Harbi öyle şuan hazırlık okuyorum inşallah seneye bölümdeyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu kadar çokta kontenjanı olmamalı sanki. Senede 11k ee mezunu abd ile eş değer. Genel olarak heryerde çalışabildiği için bu kadar tercih ediliyor olsa. Gömülü sistemler üzerine yoğunlaşmayı düşünüyorum siz ne dersiniz şuna yönel gelecek var dediğiniz bir alan var mı? Siz ne üzerine yoğunluk verdiniz?