Neler Yeni

Mesleğiniz ne, Ne mezunusunuz ?

FrankEnsQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
''FrankEnsQ'' Derler.
Harbi öyle şuan hazırlık okuyorum inşallah seneye bölümdeyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu kadar çokta kontenjanı olmamalı sanki. Senede 11k ee mezunu abd ile eş değer. Genel olarak heryerde çalışabildiği için bu kadar tercih ediliyor olsa. Gömülü sistemler üzerine yoğunlaşmayı düşünüyorum siz ne dersiniz şuna yönel gelecek var dediğiniz bir alan var mı? Siz ne üzerine yoğunluk verdiniz?
umarım hocan iyi olur :D beni meslekten soğutmuşlardı

TheShazZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Eren Pestil

melidoas6

80+ Silver
umarım hocan iyi olur :D beni meslekten soğutmuşlardı
Siz kaçıncı sınıftasınız ne üzerine ilerliyorsunuz ne düşünüyorsunuz genel. Bakalım umarım iyi olur zaten bırakma düşüncesi vardı kafam öyle olursa bırakırım beni soğutacak insanlar olursa yani

FrankEnsQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
''FrankEnsQ'' Derler.
Siz kaçıncı sınıftasınız ne üzerine ilerliyorsunuz ne düşünüyorsunuz genel. Bakalım umarım iyi olur zaten bırakma düşüncesi vardı kafam öyle olursa bırakırım beni soğutacak insanlar olursa yani
Son sınıfım, mezun sayılırım yani. elektronik üzerine yöneldim, aslında bilişim istiyordum annem elektrik istediği için seçtim. umarım hocaların iyi olur yoksa nefret ettiriyolar senden.

melidoas6

80+ Silver
Son sınıfım, mezun sayılırım yani. elektronik üzerine yöneldim, aslında bilişim istiyordum annem elektrik istediği için seçtim. umarım hocaların iyi olur yoksa nefret ettiriyolar senden.
Hocam neden annenizin isteğine göre yöneldiniz?

Mert

80+ Silver
Makine mühendisiyim, mesleğimi yapıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
ragnar oğlu tarkan
lise mezunuyum (geçen seneden beri)
tekstil atölyemiz var gömlek üzerine orda şuanlık işaret,ilik,düğme, tarzı işler yapıyorum

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Uludağ üniversitesi mekatronik mezunuyum. Ne yazık ki ülkemizde mekatronik bölümünün tam olarak ne yaptığı anlaşılmadığı için iş bulmak zor oluyordu. Staj yaptığım yerde 1 seneye yakın çalışıp birikim yaptım, birikim yaparken bir yandan bölümümün barındırdığı yazılım alanını biraz daha aşarak kendimi geliştirdim. Kendi yazılım şirketimizi kurduk kardeşimle. O da çocukluktan merakla kendini geliştirdi senelerce. Yakın zamanda bir ofis açtık beraber yuvarlanıp gidiyoruz.

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Uludağ üniversitesi mekatronik mezunuyum. Ne yazık ki ülkemizde mekatronik bölümünün tam olarak ne yaptığı anlaşılmadığı için iş bulmak zor oluyordu. Staj yaptığım yerde 1 seneye yakın çalışıp birikim yaptım, birikim yaparken bir yandan bölümümün barındırdığı yazılım alanını biraz daha aşarak kendimi geliştirdim. Kendi yazılım şirketimizi kurduk kardeşimle. O da çocukluktan merakla kendini geliştirdi senelerce. Yakın zamanda bir ofis açtık beraber yuvarlanıp gidiyoruz.
Harikaymış hocam bende 6 yılrdır yazılımla ilgileniyorum.Yolunuz açık olsun.

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Artık konulara düzgün cevap görmek istiyorum bu ne ya