Meslek liseleri bence en az diğerleri kadar değerli. direk işi öğreniyorsun başka şeylerle kafanı yormuyorsun. 18 yaşında hoop işin içindesin. bir de iş bulursan mis gibiMeslek lisesinde okuyan değersiz mi. Anadolu vip herhalde.
evt öyle ben yazılımcı olmayı hayel ediyorum kodlamayı anlıyorum ve seviyorumMeslek liseleri bence en az diğerleri kadar değerli. direk işi öğreniyorsun başka şeylerle kafanı yormuyorsun. 18 yaşında hoop işin içindesin. bir de iş bulursan mis gibi
Meslek lisesi adamdır. Macbook la staj yapıyorum. Var mı daha iyisiMeslek liseleri bence en az diğerleri kadar değerli. direk işi öğreniyorsun başka şeylerle kafanı yormuyorsun. 18 yaşında hoop işin içindesin. bir de iş bulursan mis gibi
Bende fen lisesinde bir tarafımı yırtayım yüksek not içinMeslek lisesi adamdır. Macbook la staj yapıyorum. Var mı daha iyisi
Yapmasaydın o kadar puanBende fen lisesinde bir tarafımı yırtayım yüksek not için
Anam babam öyle demiyorYapmasaydın o kadar puan
Bak komşunun çocuğu mühendis olmuş.Anam babam öyle demiyor
Anadolu lisesinden dijital oyun tasarımı okuyacağım Anneme dedim kötü bir meslek sandı. Ah bir bilse mühendisten fazla kazanacağımıBak komşunun çocuğu mühendis olmuş.