yureksyz
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
.Vaka sayilari artmazsa adam değilim
Okula gitmek istemiyorsan gitme! Bu durumda artmadı da okullar açılınca mı artacak.
.Vaka sayilari artmazsa adam değilim
8 ler ne zaman gidecek2/3/4 ve 8. sınıflar okula gidecek
pazartesi zaten meslek liseleri başladı 1. ve ana sınfları zaten başlamıştı![]()
Son Dakika: 2020- 2021 Okullar ne zaman açılacak? Ortaokullar, liseler ve üniversitelerde yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak?
Son dönemde okulların ne zaman açılacağı hakkında son dakika detayları en çok merak edilen konu başlıkları arasında yer alıyor. ‘Okullar ne zaman açılacak’ sorusu milyonlarca öğrenci ve velilerinin ana gündemleri olarak dikkat çekiyor. Hatırlanacağı üzere, ilkokul birinci sınıf öğrencileri 21...www.sabah.com.tr
Bunada karsiyimAlıntıyı görüntüle Okula gitmek istemiyorsan gitme! Bu durumda artmadı da okullar açılınca mı artacak.
Meslek liseleri sadece meslek dersi görüyo haftada 2 gün biri 3 ders biri 6 ders yani bide tam başlamadık2/3/4 ve 8. sınıflar okula gidecek
pazartesi zaten meslek liseleri başladı 1. ve ana sınfları zaten başlamıştı![]()
Son Dakika: 2020- 2021 Okullar ne zaman açılacak? Ortaokullar, liseler ve üniversitelerde yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak?
Son dönemde okulların ne zaman açılacağı hakkında son dakika detayları en çok merak edilen konu başlıkları arasında yer alıyor. ‘Okullar ne zaman açılacak’ sorusu milyonlarca öğrenci ve velilerinin ana gündemleri olarak dikkat çekiyor. Hatırlanacağı üzere, ilkokul birinci sınıf öğrencileri 21...www.sabah.com.tr
Hocam burası zorunlu değil okul zorunlu bilmeni istedim. Alıntıyı görüntüle.
Okula gitmek istemiyorsan gitme! Bu durumda artmadı da okullar açılınca mı artacak.
Lan ben 9 a geçtim pardon lgsyede tükeriyim buradan sjsjsjsj2/3/4 ve 8. sınıflar okula gidecek
İstersen rapor alıp gitmeyebiliyorsun. Lise zaten zorunlu değil.Hocam burası zorunlu değil okul zorunlu bilmeni istedim
Aynı sınava gireceğim öğrenciler gitsin ben rapor alayımİstersen rapor alıp gitmeyebiliyorsun. Lise zaten zorunlu değil.
Capslock kapatır mısın?bEN 3 AYDIR GİDİYORDUM ZATEN.
kapatırız.Capslock kapatır mısın?