Neler Yeni

Meslek liseli biri nasıl bilgisayar mühendisi olur

Niaron

80+
Merhaba dostlar ben başlıkta gördüğünüz gibi meslek lisesi mezunuyum haliylede hiçbir ders yok nerdeyse mezun olana kadar derslerde full yattım kafaya şimdi dank etti kendime göre mesleklere bakarkende bilgisayar mühendisliği yattı kafama şimdi benim bu bölümü kazanmam için ne yapmam gerek nası bi yol izlemeliyim çok mu zor olcak mat kimya fizik türkçe vs. pek bilgim yok

Burakk.19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Burak
Öncelikle sıkı bir çalışmaya girmen lazım bende meslek okudum 11.sınıfta başladım çalışmaya bilişim sistemleri mühendisliği bölümünü kazandım
Hedefim bilgisayardı ama yakındaki güzel üniler gelmiyor diye yakın olan bu bölümü seçtim
Tavsiyem çalışmayı bırakmaman az soru çöz ama hep çöz
Önce konu anlatımları dinle ardından o konu ile ilgili sorular çöz
YouTube de rehber matematik kanalını önerebilirim
Durumun varsa dershaneye kayıt olabilirsin

Niaron

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki dikey geçiş sınavı hakkında ne düşünüyosun onamı hazırlanıyım yoksa tyt ayt mi

Burakk.19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Burak
Dikey geçiş sınavını hiç araştırmadım bilgim yok

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Merhaba dostlar ben başlıkta gördüğünüz gibi meslek lisesi mezunuyum haliylede hiçbir ders yok nerdeyse mezun olana kadar derslerde full yattım kafaya şimdi dank etti kendime göre mesleklere bakarkende bilgisayar mühendisliği yattı kafama şimdi benim bu bölümü kazanmam için ne yapmam gerek nası bi yol izlemeliyim çok mu zor olcak mat kimya fizik türkçe vs. pek bilgim yok
Moralini bozmak istemem ama kazanmam çok zor senden daha önceden çalışanlar var 2 yıl önce den çalışanlar ile 0 dan aynı netlere çıkman çok zor günde 11 saat ders çalışırsanız zorlarsanız olabilir bi ihtimal.
Mesaj otomatik birleştirildi:

8 saat yatsan 2 saat kendine ayırsan 2 saat yemek yesen geriye 12 saat kalıyor

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
üniversitede m.t.o.k üniversiteleri var sadece meslek lisesinin ilgili bölümünden mezun olanlar girebiliyor genelde puanları 280-320 oluyor yazılım mühendisiliği için eğer bilgisayar mühendisliği için arastırırsan görürsün vardır büyük ihtimal.
Mesaj otomatik birleştirildi:

şelcuk üniversites 260 puan 297 bin sıralama düzce üniversitesi 265 puan 283 bin sıralama MARMARA üniversitesi 332 puan 133bin sıralama.

Top Bottom