Neler Yeni

Meslek lisesi bolum secimi.

Canatan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Can canatan
Arkadaslar selam. Deneme sonuclarim kotu geliyor ondan dolayi meslek lisesi hedefliyorum icindeki ilgi duydugum durumlari degerlendirirmisiniz?
Sekreterlik:parasi iyi ise isterim
Grafik:Ne yapildigini bilen varsa ve zorluk derecesi ile ilgili bilgili olan biliyorsa laptop gerekip gerekmedigini yazabilirmi
Bilieim tek: Ne oldugunu bilmiyorum ama yazilimla ilgili mi acaba?

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Furkan
elektrik elektronik matematik kimya falan iyiyse üniversite kazanıp elektrik elektronik mühendisi olabilirsin

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Arkadaslar selam. Deneme sonuclarim kotu geliyor ondan dolayi meslek lisesi hedefliyorum icindeki ilgi duydugum durumlari degerlendirirmisiniz?
Sekreterlik:parasi iyi ise isterim
Grafik:Ne yapildigini bilen varsa ve zorluk derecesi ile ilgili bilgili olan biliyorsa laptop gerekip gerekmedigini yazabilirmi
Bilieim tek: Ne oldugunu bilmiyorum ama yazilimla ilgili mi acaba?
Meslek lisesi okuyarak iyi yerlere gelebileceğini sanmıyorum.
İnternetten birşeyler öğrenmelisin yazılım gibi java öğrenip farklı farklı şeyler yap veya başka birşeyde kendini geliştir.
Ama muhtemelen telefondan yazıyorsun.

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Furkan
Geçmiş olsun şimdiden
geçmiş olsun değil iş garantisi veriyor ve yeni proje bölümü açılmış, 34 öğrenci notları en az 76 ve 300 üstü olan öğrencilerden oluşuyor bizim okul sarten ile anlaşmalı 10.sınıfta staj görülüyor

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Furkan
İnternetten birşeyler öğrenmelisin yazılım gibi java öğrenip farklı farklı şeyler yap veya başka birşeyde kendini geliştir.
hocam meslek lisesinden itü kazanan da var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu kafayla bir şey yapamazsın.
+99

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Furkan
hocam meslek lisesi iş garantisi veriyor proje bölümü okursa elektrik elektronik mühendisiliği matbaa ve bilişim mühendisliği bile okuyabiliyor not ortalaması en az 76 veya sınavdan +300 puan alması gerek

Top Bottom