Neler Yeni

Meslek lisesi Mtok hala var mı ve bu bölüme gidebiliyor muyum?

Caitlami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Muhammed İlhami TOPÇU
1721853531406.png

Ayt sıralamam 270.500 Lisede meslek okudum Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri bölümünde , tam kesin bir şey göremedim ama şimdi şu otomativ mühendisliğine girebiliyor muyum bilen biri var ise yardımcı olursa çok iyi olur.

Pukiina

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle

Ayt sıralamam 270.500 Lisede meslek okudum Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri bölümünde , tam kesin bir şey göremedim ama şimdi şu otomativ mühendisliğine girebiliyor muyum bilen biri var ise yardımcı olursa çok iyi olur.
Merhaba şöyle söyliyim bu siye hangi site bilmiyorum ama her zaman YÖK atlası kullanmanı öneririm. Sanırım doğru anladım anlamadıysam düzeltin hocam ona göre yazayım cevabı. Anladığım kadarı ile yaptığınız sıralama ile lise de okuduğunuz bölüme gitmek istiyorsunuz doğru mu?

LynxE

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle

Evet hocam, lisede Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri okuduysan Otomativ Mühendisliği seçebilirsin.

Caitlami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Muhammed İlhami TOPÇU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba şöyle söyliyim bu siye hangi site bilmiyorum ama her zaman YÖK atlası kullanmanı öneririm. Sanırım doğru anladım anlamadıysam düzeltin hocam ona göre yazayım cevabı. Anladığım kadarı ile yaptığınız sıralama ile lise de okuduğunuz bölüme gitmek istiyorsunuz doğru mu?
Evet hocam o şekilde muhtemelen ama lisede okuduğum bölümle alakalı mı acaba işte onu merak ediyorum mesela tyt de ki ek puanlı yerleri bulabildim ama ayt dekileri bulamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet hocam, lisede Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri okuduysan Otomativ Mühendisliği seçebilirsin.
Teşekkür ederim yinede sorayım emin misiniz ?

Kusura bakmayın önemli olduğu için kendim emin olmak için soruyorum.

1721858547321.png

Tyt olan kısım bu ama ayt yi bulamadım

LynxE

80+ Bronze
Evet hocam o şekilde muhtemelen ama lisede okuduğum bölümle alakalı mı acaba işte onu merak ediyorum mesela tyt de ki ek puanlı yerleri bulabildim ama ayt dekileri bulamadım.

Alıntıyı görüntüle
Evet hocam eminim

Caitlami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Muhammed İlhami TOPÇU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet hocam eminim

Tekrardan çok teşekkürler ben çok yanlış yorumlamışım tyt deki ek puan mevzusu ile karıştırdım ben , mtok bölümü ile ek puan ayrı şeyler idi çok teşekkür ederim hayırlı akşamlar kendim Kocaeli de oturuyorum yakın da güzel bir yer kazanabiliyorken gitmek mantıklı sanırım.

Pukiina

80+ Bronze

Alıntıyı görüntüle

Tyt olan kısım bu ama ayt yi bulamadım
Şöyle bir şey söyleyeyim o halde branşınızla alakalı yeri tercih edebilirsiniz ve bunu da tyt tarafında yapabilirsiniz. Çünkü ek puan olayı tyt de kullanılıyor

LynxE

80+ Bronze
Tekrardan çok teşekkürler ben çok yanlış yorumlamışım tyt deki ek puan mevzusu ile karıştırdım ben , mtok bölümü ile ek puan ayrı şeyler idi çok teşekkür ederim hayırlı akşamlar kendim Kocaeli de oturuyorum yakın da güzel bir yer kazanabiliyorken gitmek mantıklı sanırım.
Kocaeli üniversitesi iyidir umarım kazanırsın.

Top Bottom