Neler Yeni

Meslek Lisesi Okumak Mantıklı Mı?

Ygtkrcaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
yiğit karaca
bu sene 9.sınıfa geçtim ilk başta meslek lisesi seçmiştim sonradan bir anadolu lisesinin puanın düştüğünü fark ettim kontejan açılıyor fakat sıram ya 3. yada 5. oluyor sizce meslek lisesinde yazılım geliştirme okumakmı yoksa anadolu lisesi ne gitmekmi ?

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
bu sene 9.sınıfa geçtim ilk başta meslek lisesi seçmiştim sonradan bir anadolu lisesinin puanın düştüğünü fark ettim kontejan açılıyor fakat sıram ya 3. yada 5. oluyor sizce meslek lisesinde yazılım geliştirme okumakmı yoksa anadolu lisesi ne gitmekmi ?
anadolu lisesine gidip en iyi üniversitelerden birini kazanamazsan geçmiş olsun işsizsin, istersen yazılım mühendisi ol bir anlamı olmuyor malesef. kendine güveniyorsan anadolu seç yoksa meslek

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Eğer O mesleki lisenin hocaları donanımlıysa bence mesleki
İşsiz vs olaylarını bilemem tabi :/

MYSTIC

80+ Silver
Anadolu hocam.İleride de güzelce çalışıp DÜZGÜN bir üniversiteye git kafan rahatlasın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anadolu hocam.İleride de güzelce çalışıp DÜZGÜN bir üniversiteye git kafan rahatlasın.
Zaten 10. Sınıftan sonra staj başlıyor diye biliyorum.Oyle bir şey varsa üniversiteye hazırlanmayı unut yani.

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
Bence meslek, genel ortalamanı güzel tutarsan yeterli.

Top Bottom