İsmetPotter
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 192
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Her türlü fedakarlığa hazırım desem? Ek yardım almadan çözülür mü yani full focusNormalden daha fazla odaklanmanız ve çalışmanız gerekir.
Her türlü fedakarlığa hazırım desem? Ek yardım almadan çözülür mü yani full focusNormalden daha fazla odaklanmanız ve çalışmanız gerekir.
Eskişehir Sabiha Gökçen. Üniversite kazanmak tamamen senle alakalı bir şey. Ayrıca bildiğim kadarıyla senin lisende THY'de staj yapma fırsatı var, yerinde olsam üniversite yerine THY'ye girmeye çalışırım.Hangi liseden mezun olmuştunuz hocam?
Birde Bağcılar meslek kazanırır mı sizce bir kabataslak bakabilimisiniz benim için
Hocam onu ben bilemem. Sınav konularını takip edip çalışmanız lazım.Her türlü fedakarlığa hazırım desem? Ek yardım almadan çözülür mü yani full focus
Lgsde 328 aldım yüksek değil ama kötü diyemem kendi açımdan uçak bakım alanı 350yle alıyor zatenHocam adı üstünde, "meslek lisesi"
Burada meslek öğretiyorlar insanlara
Tabii ki üniversite olur ama lisede seçtiğin meslek üzerine oluyor genelde
Lise sınavında kötü yapıp buraya düşmüş biri tabii iyi bir bölüme girebilir ama çok nadir
Uçak bakım alanında üniversite okurum büyük ihtimalle meslek lisesi özel konteyn olursa maksat diploma olsunMeslek liselerinde üni kazanmak daha çok zordur.
Teknik bölümüde olduğumu yeni öğrenmem dışında bir sorun yok fark ediyor muKazanman çok zor ama imkansız değil. Okulunun giriş puanına bağlı. 50 puanlık meslek lisesi ile 70 puanlık meslek lisesinin farkları var.
biz okula başlayınca hoca meslek lisesinde Üniversite kazanmanın çok zor olduğunu söylemişti.