Neler Yeni

Meslek lisesinde okuyarak yüksek sıralama puan alınır mı ?

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,653
İsim
Taha yücel
Meslek okuyorum lise 2 deyim yazılım üzerine yüksek sıralama yapmak istiyorum 400 puan veya yüksek sıralama yapabilirmiyim staj felan görücem kültür dersleri az sizce dershan felan gitmeliymiyim

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
Meslek okuyorum lise 2 deyim yazılım üzerine yüksek sıralama yapmak istiyorum 400 puan veya yüksek sıralama yapabilirmiyim staj felan görücem kültür dersleri az sizce dershan felan gitmeliymiyim
dershaneye git okulda sayısal ders olmuyor genelde dersi bırak matematik hocası bile yoktu benim lise zamanımda. Sağlık meslek diye geçiyordu adı benim zamanımda şimdi onlar da mesleki lise adı altına girdi 11 ve 12 de bırak sayısalı sana yks de çıkıcak tek bir soru için dahi eğitim verilmiyor lisede mezuna bırakıp dershaneye gitmek zorunda kalmıştım bize seçmeli ders olarak 2 saatlik matematik vermişlerdi ona da müzik hocasını atayıp bütün yıl dersi boş geçirmişti yani anlayacağın meslek liseleri boş acil takviye lazım sana

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,653
İsim
Taha yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dershaneye git okulda sayısal ders olmuyor genelde dersi bırak matematik hocası bile yoktu benim lise zamanımda. Sağlık meslek diye geçiyordu adı benim zamanımda şimdi onlar da mesleki lise adı altına girdi 11 ve 12 de bırak sayısalı sana yks de çıkıcak tek bir soru için dahi eğitim verilmiyor lisede mezuna bırakıp dershaneye gitmek zorunda kalmıştım bize seçmeli ders olarak 2 saatlik matematik vermişlerdi ona da müzik hocasını atayıp bütün yıl dersi boş geçirmişti yani anlayacağın meslek liseleri boş acil takviye lazım sana
bizim okula öyle değil ilçe genelin en iyi meslek liselerinden eğitimleri güzel ama ister istemez meslek dersleri fazla 12 de staj var daha fazla çalışmam lazım ve dershaneye gitmem lazım heralde meslek lisesinde olup çok iyi mimar mühendis tıp olanlarda var aslında çalışmak lazım
bizim okulda çok böylesi var

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
doping hafıza kullanırsan tr birincisi bile olabilirsin :)
Saol abi sayende C# Master oldum abi çok saol abi çok yaşa doping hafıza
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bence dersaneye gitme imkanınız var ise kullanın.
Zamanınız az olur ama ileride daha iyi yerlerde olursunuz. He çok iyi çalışabiliyorum düzenliyim dersen bence gereği yok.

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,653
İsim
Taha yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Saol abi sayende C# Master oldum abi çok saol abi çok yaşa doping hafıza
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bence dersaneye gitme imkanınız var ise kullanın.
Zamanınız az olur ama ileride daha iyi yerlerde olursunuz. He çok iyi çalışabiliyorum düzenliyim dersen bence gereği yok.
Bence gitmeliyim ben zaten gönderceklerdi

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
bizim okula öyle değil ilçe genelin en iyi meslek liselerinden eğitimleri güzel ama ister istemez meslek dersleri fazla 12 de staj var daha fazla çalışmam lazım ve dershaneye gitmem lazım heralde meslek lisesinde olup çok iyi mimar mühendis tıp olanlarda var aslında çalışmak lazım
bizim okulda çok böylesi var
şehrimin en yüksek puanlı ve en iyi meslek lisesinde okudum durum vahim üniversite eğitimine önem verilmiyor çok yetersiz üstelik bölüm sayısal olmasına rağmen sözel ağırlıklı eğitim var lisede

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Neden olmasın, arkadaşlarımdan odtü ve itü kazananlar vardı.

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,653
İsim
Taha yücel
şehrimin en yüksek puanlı ve en iyi meslek lisesinde okudum durum vahim üniversite eğitimine önem verilmiyor çok yetersiz üstelik bölüm sayısal olmasına rağmen sözel ağırlıklı eğitim var lisede
yani bizim okul iyi her okul farklı olabilir de zaten dershaneye gitmeyi düşünüyorum bide yapamazmıyım 4 senelik üniversite

Top Bottom