Neler Yeni

Meslek Lisesinden Anadolu Lisesine 10. Sınıfın sonunda Nakil alabilir miyim?

Hyaena

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mert
Arkadaşlar ben bi mesleki ve teknik anadolu lisesinde 10. Sınıf ögrencisiyim, 11. Sınıftan itibaren bir anadolu lisesinde eğitimime devam etmek istiyorum fakat yakınlarım bana bunun mümkün olmayacağını söylediler. Sizin bu konu hakkında bilginiz var mı? Mümkün müdür acaba? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ahmetab
aldırabilirsin bildiğim kadarıyla ama senin için büyük kayıp olur çok geride başlarsın konuları anlamayabilirsin.

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
bildiğim kadarıyla bölüm seçtikten sonra geçiş yapamazsın emin değilim yanlış biliyor olabilirim

Hyaena

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aldırabilirsin bildiğim kadarıyla ama senin için büyük kayıp olur çok geride başlarsın konuları anlamayabilirsin.
Ne gibi bi kaybım olabilir ki fazladan sadece almanca dilini göreceğim onu da çözerim kendime güveniyorum kalan diğer dersleri de şu anki okulumda görüyorum zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

bildiğim kadarıyla bölüm seçtikten sonra geçiş yapamazsın emin değilim yanlış biliyor olabilirim
Umarım öyle değildir ilgin için teşekkür ederim

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Geçebiliyorsun ama Anadolu Lisesinde dersleri daha derin görüyorlar

Kontfire

80+ Silver
Arkadaşlar ben bi mesleki ve teknik anadolu lisesinde 10. Sınıf ögrencisiyim, 11. Sınıftan itibaren bir anadolu lisesinde eğitimime devam etmek istiyorum fakat yakınlarım bana bunun mümkün olmayacağını söylediler. Sizin bu konu hakkında bilginiz var mı? Mümkün müdür acaba? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Konu dışı, İleride mühendislik vb teknik bilimler düşünüyorsanız kesinlikle Anadolu lisesine geçmenizi önermem.

Hyaena

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konu dışı, İleride mühendislik vb teknik bilimler düşünüyorsanız kesinlikle Anadolu lisesine geçmenizi önermem.
Yok şu an sağlık hizmetleri veren bi meslek lisesindeyim. Amacım ilerde üniversitede grafikerlik veya yazılım okumak fakat şu anki lisemde bu pek mümkün değil gibi o yüzden nakil istiyorum.

Geçiş yapabilirsin tabikide ama çok sıkı çalışman gerekir senin adına güzel bir seçim olur bence
Neden sıkı çalısmam gerekir acaba? Şu anki lisemden daha kolay olacağına eminim.

S3na

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
sena
İlgilendiği Kategoriler
valorant
Yok şu an sağlık hizmetleri veren bi meslek lisesindeyim. Amacım ilerde üniversitede grafikerlik veya yazılım okumak fakat şu anki lisemde bu pek mümkün değil gibi o yüzden nakil istiyorum.

Neden sıkı çalısmam gerekir acaba? Şu anki lisemden daha kolay olacağına eminim.
meslek lisesi ile anadolu arasında ders işleyişinden tut birsürü fark var biraz daha zor gelir anadolu lisesi

Hyaena

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mert
meslek lisesi ile anadolu arasında ders işleyişinden tut birsürü fark var biraz daha zor gelir anadolu lisesi
Yok ben dayanırım ya problem olmaz bana xD teşekkürler ilgin için

• Beğen
Reaksiyonlar: S3na
Top Bottom