carpediem01
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
Meslek lisesi seçtimde sadece ticaret ile alakalı şeyler var mesela bilişim yok cimer'den falan alan açtıramaz mıyım muhasebe okumak istemiyorum.
öyle bir şey yok maalesefMeslek lisesi seçtimde sadece ticaret ile alakalı şeyler var mesela bilişim yok cimer'den falan alan açtıramaz mıyım muhasebe okumak istemiyorum.
Hayır yapamazsın başka liseye nakil alMeslek lisesi seçtimde sadece ticaret ile alakalı şeyler var mesela bilişim yok cimer'den falan alan açtıramaz mıyım muhasebe okumak istemiyorum.
Aga beHayır yapamazsın başka liseye nakil al
Bilişim okuyorum hocam İngilizce bilgin yoksa tırtsın şuana kadar bütün dönem derslerinden kaldım.Meslek lisesi seçtimde sadece ticaret ile alakalı şeyler var mesela bilişim yok cimer'den falan alan açtıramaz mıyım muhasebe okumak istemiyorum.
ingilizce ne var bölümde hocam programcılık düşünüyorum benzerdir diye sorayıum dedimBilişim okuyorum hocam İngilizce bilgin yoksa tırtsın şuana kadar bütün dönem derslerinden kaldım.![]()
Hocam yani kodlar filan komple uygulama İngilizceya oyuzden dedim bende bi hevesle girdim ama hiçbiriyle yapamıyorum zaten şuana kadar her dönem başka yazılım dilini öğrettiler.birine başlıyorsun tam anlamaya başlican dönem bitiyor başka dil geçiyorlar.belki benden kaynaklıda olabilir okumayı hiç sevmediğim için.ingilizce ne var bölümde hocam programcılık düşünüyorum benzerdir diye sorayıum dedim