zahkriisos002
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
Arkadaşlar merhaba ben şuanda mesleki teknik ve anadolu lisesinde öğrenim görmekteyim. 1 hafta önce bi anadolu lisesine nakil başvurusunda bulundum. 7 kişi var benle beraber ve okulun kontenjanı 4 perşembe gününe kadar bi seçim yapmam gerek fakat aklımda halen daha sorular var . 2 sınavlarda mayıs sonu gibi başlıyor bildiğim kadarıyla yani şimdi benim nakilim kabul olsa o okula gitsem 1 ay içinde sınıfa hocalara diğer cocuklara alışma vs. nası olcak diye düşünüyorum en önemliside sınavlar suanki okulumda sınavlarım iyi ama eğer oraya birden gidersem lap diye kalırmıyım diye korkuyorum sizce 2. sınavları suanki okulumda olup olduktan sonra eğer kontenjan var ise nakili ozamanmı yapiyim yoksa suanki nakilim kalsınmı yani risk aliyimi sizce ? birde 1 soru daha 11. sınıfta meslekten anadoluya geçiş tam olarak varmı müdür yardımcılarına sordum evet var diyorlar internetdende teğet etmek için baktığımda şu yazı çıkıyor (Ortaöğretim yönetmeliği kurumuna göre 11. sınıfta meslekten imam hatip vs. ya da anadoluya geçiş olmuyor.) buda aklımı karıştırdı sizce ne yapmalıyım acil perşembe gününe kadar bu nakil şeylerini iyi bilen birisi bana yazarsa cok mutlu olurum teşekkürler