Neler Yeni

Metacritic yorumu için destek olabilir misiniz?

En İyi Cevap
3
Selamlar geçenlerde Teneke Kafaların oynadığı Circuit Superstars isimli çok tatlı bir yarış oyunu vardı kardeşimle bende bu tarz oyunları beğendiğimiz için almak istedik ama yurt dışı fiyatı 5 dolar oyun ülkemizde 100tl idi. Bugün tekrar almak için baktığımda fiyatı 200tl olmuş, biliyorum yapımcı istediği fiyatı koyabilir ancak forza 4 90, forza 5 300tl iken bu Toybox turbos misali bu oyunun 200tl etmesi imkansız. Ayrıca bu oyunun emsali olan Toybox turbosun yurt dışı fiyatı 15 dolar iken ülkemizdeki fiyatı 25tl. Kısacası Metacritic sayfasından bunun hakkında bir yorum ve düşük puan vermeniz beni çok mutlu edecektir. Şimdiden okuyan veya yardım edenler için çok teşekkür ederim ♥.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
İndirimde 75 tl oluyormuş hocam oyun. Kardeşinle paralarınızı birleştirin indirimdeyken, yarı yarıya alın. Kişi başı 30-40 TL'ye ucuza gelmiş olur.

Stettin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Adem Anaz
Neden oyun pahalı diye umrunda dahil olmayan insanları kötü puan verdirmek için yönlendiriyorsunuz yaptığınız kötü bir şey paran yetmiyor diye insanların emeğini kötüleyemessin

En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neden oyun pahalı diye umrunda dahil olmayan insanları kötü puan verdirmek için yönlendiriyorsunuz yaptığınız kötü bir şey paran yetmiyor diye insanların emeğini kötüleyemessin
Oyun pahalı diye değil ülkemize yerel fiyatlandırma yapmak yerine gidip daha da şişirdiği için, yoksa fiyatı istediği gibi koyabilir ama açık açık Türkiye'ye ayrımcılık yapıyor.
İndirimde 75 TL oluyormuş hocam oyun. Kardeşinle paralarınızı birleştirin indirimdeyken, yarı yarıya alın. Kişi başı 30-40 TL'ye ucuza gelmiş olur.
Hocam ben oyunu zaten aldım 100 tl iken indirimde 75 oluyordu sanırım şimdi 200 olunca en fazla 150 olur.

Stettin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Adem Anaz
Oyun pahalı diye değil ülkemize yerel fiyatlandırma yapmak yerine gidip daha da şişirdiği için, yoksa fiyatı istediği gibi koyabilir ama açık açık Türkiye'ye ayrımcılık yapıyor.

Hocam ben oyunu zaten aldım 100 TL iken indirimde 75 oluyordu sanırım şimdi 200 olunca en fazla 150 olur.
İstediği gibi fiyat koyar yerel fiyatlandırmada yapmak zorunda değil sırf bu fiyat politikasından dolayı bir oyuna düşük puan vermesi için insanları yönlendirmeniz saçma

En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İstediği gibi fiyat koyar yerel fiyatlandırmada yapmak zorunda değil sırf bu fiyat politikasından dolayı bir oyuna düşük puan vermesi için insanları yönlendirmeniz saçma
Hocam zaten yerel fiyatlandırma yapmamasına lafım yok, ama burada satmak için ekstra bir masrafı olmayan direkt aynı parayı aldığı bir şeyi 5 dolarken Türkiye'de 200tl den satması düpedüz ayrımcılık. Saçma olduğunu 2 kere söylediniz bende 2 kere değil dedim bir daha yazmayın ikili tartışmaya gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,812
Üyeler
168,035
Son üye
aliveli241
Top Bottom