Neler Yeni

Metin 2 dükkan oluyorum ??

samo4141

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
samet
oyunda fazla tecrübeli değilim dükkan kurarken bir anda kurduğum dükkana dönüşüyorum gördüğüm kadarıyla başka insanlarda yok bug mı ne olduğunu bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim.

SRooX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Selahattin darılmaz
oyunda fazla tecrübeli değilim dükkan kurarken bir anda kurduğum dükkana dönüşüyorum gördüğüm kadarıyla başka insanlarda yok bug mı ne olduğunu bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim.
Pazar kurarken zaten dönüşmen lazım onun için çift hesap açıp birini pazar hesabı diğerini normal hesap kullanırlar , ayriyeten birde şaman açıp buff basabilirisin kendine.

samo4141

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pazar kurarken zaten dönüşmen lazım onun için çift hesap açıp birini pazar hesabı diğerini normal hesap kullanırlar , ayriyeten birde şaman açıp buff basabilirisin kendine.
hocam ama oyundan çıktığımda da pazar kendi kendine kapanıyor tekrar karakter haline dönüyorum oyundan çıktığımda bile pazarın açık kalması gerekmiyormu

dostveviski

80+ Bronze
O yüzden y ıllar yıllaaar önce pazar kurduktan sonra pcyi açık bırakırdık. İtemler bal almayan mal

SRooX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Selahattin darılmaz
hocam ama oyundan çıktığımda da pazar kendi kendine kapanıyor tekrar karakter haline dönüyorum oyundan çıktığımda bile pazarın açık kalması gerekmiyormu
Hayır olmaz açık kalması lazım oyunun , eğer pvp server oynuyorsan onların satıldığı npc vardır ordan alıp halledebiliyorsun ama çoğu pvp de bu yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,815
Üyeler
167,723
Son üye
emreaktas190713
Top Bottom