Neler Yeni

Yardım Metin 2 tekrardan başlamak için tavsiye

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
ege
beyler tekrardan metin2 başlamak istiyorum öyle biraz takılırım dolu düşürür + basarım falan keyfi takılıcam biraz para da atarım oyuna bi kaç yıldır girmiyorum oyuna hangi serverden başlamalıyım neler yapmalıyım şuan hala aktif oynayan varsa ve cevaplarsa çok sevinirim iyi forumlar

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
Kanka senin gibiydim ama ben knight online oynuyordum lakin oyun fiyatları acayip uçuktu. Metin2 nasıl bilmiyorum ama yerinde olsam farklı oyunlardan keyif almaya çalışırdım.

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka senin gibiydim ama ben knight online oynuyordum lakin oyun fiyatları acayip uçuktu. Metin2 nasıl bilmiyorum ama yerinde olsam farklı oyunlardan keyif almaya çalışırdım.
paradan kastim cidden cüzi zaten 200-300 bişi sadece ork falan kesmeyi düşünüyorum kafamda da oynayan var mı nası hiç bilmiyorum o yüzden açtım başlığı

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
paradan kastim cidden cüzi zaten 200-300 bişi sadece ork falan kesmeyi düşünüyorum kafamda da oynayan var mı nası hiç bilmiyorum o yüzden açtım başlığı
Yok ondan demedim hissiyatını anlayabiliyorum. Yaşadığın şeyi ben knight için yaşıyorum ama oynamıyorum. Belli başlı serverlarda adamlar var artık eskisi kadar rağbet yok diyebiliyorum. Yanlış yönlendirmek istemem

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Metin2'nin Türkiye sunucusuna başlamanızı tavsiye etmiyorum. Tamamıyla P2W ve oyunda hilelerden geçilmiyor. PvP sunucularına başlamanızı tavsiye ederim. Kafanıza göre emek ya da zor sunucu bulun ve oynamaya başlayın. İyi oyunlar :)

Necmer

80+
Kanka ücretli sunucu var ruby charon kendimde oraya başladım 250 epti sanırım 65 TL'ye giriş yapabiliyorsun bir de 200tl atar bbs alır satarsın çarı dizersin piyasada güzel akıyor elit insanlar var hep hile 0 varsa bile ertesi gün göremiyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka ücretli sunucu var ruby charon kendimde oraya başladım 250 epti sanırım 65 TL'ye giriş yapabiliyorsun bir de 200tl atar bbs alır satarsın çarı dizersin piyasada güzel akıyor elit insanlar var hep hile 0 varsa bile ertesi gün göremiyorsun
Banlanıyor girmesi için tekrardan para atması gerekiyor

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
ege

Banlanıyor girmesi için tekrardan para atması gerekiyor
pvpler hep 3-4 ay sonra kapanıyo diye hatırlıyorum

Necmer

80+
Uğraşamam diyorsan aeldra başla global tr serverlerine başlama

Aeldra 4 5 senedir açık kanka

Bonus2 milas seyf hep öyle kanka 2 ayda kapatıyorlar yenş sv açıyolar maksat nesne marketten parayı kırmak sürekli döngü bunlar

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
ege
Uğraşamam diyorsan aeldra başla global tr serverlerine başlama

Aeldra 4 5 senedir açık kanka

Bonus2 milas seyf hep öyle kanka 2 ayda kapatıyorlar yenş sv açıyolar maksat nesne marketten parayı kırmak sürekli döngü bunlar
ha ben rubyyi pvp server sandım o da metin2 serveriymiş şimdi gördüm

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,919
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
PVP oyna oynayacaksan, TR kasması zor. En azından istediklerini kolay yaparsın hevesini almış olursun.

Top Bottom