• •Bedirhan 80+ Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 13 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Bedirhan AKGÜL Bugün, 01:59 #1 Metin2'yi açmaya çalıştığımda bu hatayı veriyor farklı farklı yöntemlere başvurdum ama çözemedim yardım ederseniz sevinirim. Ekler IMG_0239.jpg 1.7 MB · Hit: 10
Metin2'yi açmaya çalıştığımda bu hatayı veriyor farklı farklı yöntemlere başvurdum ama çözemedim yardım ederseniz sevinirim.
DogancanYr 80+ Bronze Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 1,767 Bugün, 02:06 #2 Bu dosyayı sil eğer metin 2nin içersinde ise.
• •Bedirhan 80+ Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 13 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Bedirhan AKGÜL Bugün, 02:08 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 DogancanYr yazmış: Bu dosyayı sil eğer metin 2nin içersinde ise. Devamı için tıklayın... sildim ama bi işe yaramadı defalarca onardım sildim tekrar yükledim yükledigim konumu degiştirdim yinede olmadı
DogancanYr yazmış: Bu dosyayı sil eğer metin 2nin içersinde ise. Devamı için tıklayın... sildim ama bi işe yaramadı defalarca onardım sildim tekrar yükledim yükledigim konumu degiştirdim yinede olmadı
DogancanYr 80+ Bronze Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 1,767 Bugün, 02:29 #4 •Bedirhan yazmış: sildim ama bi işe yaramadı defalarca onardım sildim tekrar yükledim yükledigim konumu degiştirdim yinede olmadı Devamı için tıklayın... Çalıştırdan %temp% ve tempi sil.
•Bedirhan yazmış: sildim ama bi işe yaramadı defalarca onardım sildim tekrar yükledim yükledigim konumu degiştirdim yinede olmadı Devamı için tıklayın... Çalıştırdan %temp% ve tempi sil.