MMORPG lost ark oynamak istiyorum da türkçe desteği yok pek anlamıyorum o yüzden onu oynayamıyorum bdo denedim sarmadıMT2 Tarzı derken, sadece Farm odaklı MMORPG mi? gerçi metin2 rpg değil artık sadece bir MMO.
Originm2 gayet güzeldi, bayağı bir süre oynayıp yangları satmıştım.MMORPG lost ark oynamak istiyorum da türkçe desteği yok pek anlamıyorum o yüzden onu oynayamıyorum bdo denedim sarmadı
Zor bir şey olarak, Runescape deneyebilirsin.MMORPG lost ark oynamak istiyorum da türkçe desteği yok pek anlamıyorum o yüzden onu oynayamıyorum bdo denedim sarmadı
Originm2 gayet güzeldi, bayağı bir süre oynayıp yangları satmıştım.
Origins2
The time for a new adventure has come! After 3 years of uninterrupted involvement and perseverance, a new Origins2 Global server will open on 10.06.2022.www.origins2.global
Zor bir şey olarak, Runescape deneyebilirsin.
Age Of Conan bakabilirsin.
Conquerer's blade tam metin2 gibi değil ama onuda öneririm.
New World'e bakabilirsin bana göre lost arktan daha güzel.
Post automatically merged:
Rohan2 Arnor açılmıştı en son. Ben Rohan2 seviyorum diyorsan bir bakabilirsin bu arada.
aga o metin 2 pvp server değilmiOriginm2 gayet güzeldi, bayağı bir süre oynayıp yangları satmıştım.
Origins2
The time for a new adventure has come! After 3 years of uninterrupted involvement and perseverance, a new Origins2 Global server will open on 10.06.2022.www.origins2.global
Pvp.aga o metin 2 pvp server değilmi
Direkt Saltanat başlayın hocam?Metin2 olarak Saltanat MT2 tipi bildiğiniz varmı acaba?
hocam ordamısınız newworld başlamayı düşünüyorum uygunsa oynayalım beraberOyuncusu çok azalmış eskisi gibi ticaret dönmüyor oyunda