yok kanka diğerlerine giremem hiç yaÇok güzel bir oyun ama gerici yani korkuyorsan oynayamazsın. Sırasıyla oynaman lazım.
Metro 2033 Redux
Metro Last Light Redux
Metro Exodus
Hikaye sırası var.yok kanka diğerlerine giremem hiç ya
metro exodus güzeldir alınır metro saga bundle al 4 oyun var exodus fiyatına daha iyi. Metro exodus enhanced edition oynarsan rtx ekran kartı gerekli rtx kapatılmıyor. ben aldım oyunları şimdide kitaplar gelmesini bekliyorum 1 kitap bitirip 1 oyun bitireceğimmerhabalar ben korku oyunu pek sevmem ama metro exodusu çok övüyolar oyun çok mu korkunç korku sevmeyen biri olarak oynasam bi sıkıntı falan cıkar mı ?
Hocam ben aldım da 2 tane metro exodus biri enhanced edition bunu kursak sadece rtx farkı mı oluyor?metro exodus güzeldir alınır metro saga bundle al 4 oyun var exodus fiyatına daha iyi. Metro exodus enhanced edition oynarsan rtx ekran kartı gerekli rtx kapatılmıyor. ben aldım oyunları şimdide kitaplar gelmesini bekliyorum 1 kitap bitirip 1 oyun bitireceğim
evet enhanced edition rtx açık kapatılamıyor amd ekran kartı veya gtx varsa baya düşük fps alırsınız rtx lere göreHocam ben aldım da 2 tane metro exodus biri enhanced edition bunu kursak sadece rtx farkı mı oluyor?
tabi ki alınırmerhabalar ben korku oyunu pek sevmem ama metro exodusu çok övüyolar oyun çok mu korkunç korku sevmeyen biri olarak oynasam bi sıkıntı falan cıkar mı ?