TahinPekmez
80+ Silver
konu mu dedin ben orta da bir konu görmedim,yok çünküBeni engeller misin? Lütfen konuya geliyorsun alakasız alakasız boş yapıyorsun.
konu mu dedin ben orta da bir konu görmedim,yok çünküBeni engeller misin? Lütfen konuya geliyorsun alakasız alakasız boş yapıyorsun.
E girme o zaman? Boş yapacaksan gelme? Zorlamı giriyorsun buraya toxic herif.konu mu dedin ben orta da bir konu görmedim,yok çünkü
Hocam yeni yeni senin gibi birkaç eleman türedi. Milletin konusuna laf atıp gidiyor. Sanane hocam forum burası ister oyun konusuruz ister sütlaç tarifi hakkında istişare ederiz. Konu senin ilgi alanın değilse girmezsin. Burası babanızın forumumu konu açma cart curt falan hayırdır?Bitir şu metroyu da sende kurtul.bizde kurtulalım, oyna oyunu ha bire konu açıp durma.
sütlaç yemekten beyniniz sütlaça dönmüş aynen devamHocam yeni yeni senin gibi birkaç eleman türedi. Milletin konusuna laf atıp gidiyor. Sanane hocam forum burası ister oyun konusuruz ister sütlaç tarifi hakkında istişare ederiz. Konu senin ilgi alanın değilse girmezsin. Burası babanızın forumumu konu açma cart curt falan hayırdır?