Neler Yeni

Çözüldü✓ R7 7800X3D Güncel fiyatıyla almalı mıyım? Beklemeli miyim?

Aynen öyle, bence eli kulağında bu arada, çünkü sanki şu anda eskimiş gibi tedarik sorunları var, işin bellek tarafı da öyle, 7000 serisinde 6000 MHZ 'den fazlası iş yapmazken Intel 'de Allah ne verdiyse gidiyor, aslında bu durum tam tersi olması lazımdı. Ben sistemi hemen topladığım için 7800X3D aldım, çok problem değil benim için. Zaten seneye bu fiyattan alamam ve üçüncü nesli hedefliyorum.
aldım bile

• Beğen
Reaksiyonlar: TLPA

TLPA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Talip Avcı
Hayırlı olsun, çok güzel işlemci. Kesinlikle oyun için piyasanın en iyisi bence. Ancak sıvı soğutma takacaksan iyi bir şeyler bak Corsair H150 RGB bazen 80 derecelere fırlıyor benden söylemesi. Takıntın yoksa güzel bir hava soğutma da alınabilir, sanılanın aksine kaliteli hava soğutmalar kaliteli sıvı soğutmalardan bile daha verimlidir, sadece çirkin gözükür. :)

Hayırlı olsun, çok güzel işlemci. Kesinlikle oyun için piyasanın en iyisi bence. Ancak sıvı soğutma takacaksan iyi bir şeyler bak Corsair H150 RGB bazen 80 derecelere fırlıyor benden söylemesi. Takıntın yoksa güzel bir hava soğutma da alınabilir, sanılanın aksine kaliteli hava soğutmalar kaliteli sıvı soğutmalardan bile daha verimlidir, sadece çirkin gözükür. :)
Deepcool LT720 360mm sıvı soğutmam var kutudan daha çıkarmadım

• Beğen
Reaksiyonlar: TLPA

TLPA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Talip Avcı
Deepcool LT720 360mm sıvı soğutmam var kutudan daha çıkarmadım
Soğutucular pek anladığım bir alan değil, biraz da ince ayarıyla alakalı, benimkisi mesala 75 derecede 80% ve 80 derecede 100% çalışacak şekilde ayarlı, ortalama seviyede bir oyun açmıştım az önce ve 75 dereceyi görmüş, tabi ne kadar ne süreli gördü bilmiyorum, MSI Afterburner 'ın yalancısıyım. Birazda sessizlik üzerine ayarlı benimkisi, fan sesine çok takıntılıyım.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,758
İsim
Selim
Şu an en ucuz (tray olmayan) 14.500tl. Bir hafta öncesinde 13k'ya vardı kaçırdım, şuan ki satış fiyatıyla almalı mıyım yoksa biraz daha bekleyim mi? Hafta içerisinde indirim görür mü?
Oha bir hafta önce 11900tl satılıyordu

Kutusuz almak daha mantıklı hocam zaten fan çıkmıyor bunlardan diye biliyorum ayrıca teknobiyotik güvenilir bir site oradan aldım işlemciyi bende
kutusuz almanın tek mantıklı tarafı fiyat etiketi yoksa ikisi de aynı fiyat olsa kimse gidip kutusuz almaz içim rahat etsin 2k çok önemli değil

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,758
İsim
Selim
kutusuz almanın tek mantıklı tarafı fiyat etiketi yoksa ikisi de aynı fiyat olsa kimse gidip kutusuz almaz içim rahat etsin 2k çok önemli değil
hocam içiniz digerinde de rahat eder çünkü farkı yok ve bu firmalar merdiven altı degil yani destek saglarlar size.Kutusuz olma sebebi bunların toplu şekilde gelmesi.

hocam içiniz digerinde de rahat eder çünkü farkı yok ve bu firmalar merdiven altı degil yani destek saglarlar size.Kutusuz olma sebebi bunların toplu şekilde gelmesi.
toplu şekilde geldiklerinden dolayı kutusuz olduklarını biliyorum beni de geri iten nokta bu zaten

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,758
İsim
Selim
toplu şekilde geldiklerinden dolayı kutusuz olduklarını biliyorum beni de geri iten nokta bu zaten
Ben aldım hocam bana Özel kutuda paketli geldi ve yanında 1k lık amdnin en güçlü fanıni verdiler onuda 600 e filan çok rahat satarım. İçiniz rahat etsin yani pinleri filan güvende

Ben aldım hocam bana Özel kutuda paketli geldi ve yanında 1k lık amdnin en güçlü fanıni verdiler onuda 600 e filan çok rahat satarım. İçiniz rahat etsin yani pinleri filan güvende
am5 işlemcilerde pin yok konuşuyorsun ama öylesine işte hey gidi hey

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,758
İsim
Selim
am5 işlemcilerde pin yok konuşuyorsun ama öylesine işte hey gidi hey
Ee işte pin yok güvendesin diyorum sen ne istiyorsun ? Burda size yardımcı olmak için yazıyoruz 👍 para sizin paranız. Sıkıntı varsa İstanbula gel sana hey heyi gösteriyim ? Şebeklik yapmayın engelli atıyorum.

Top Bottom