.Ardaa
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 591
vardı galiba iptal edildi vr oyunu olacaktı hikaye zincirlemesi değildi çok farklı olacaktı.Metro Exodus'un bir devam oyunu olacak mı? varsa çıkışı ne zaman olur?
vardı galiba iptal edildi vr oyunu olacaktı hikaye zincirlemesi değildi çok farklı olacaktı.Metro Exodus'un bir devam oyunu olacak mı? varsa çıkışı ne zaman olur?
RTX ekran kartın var mı ? Varsa indir birde PC enchanced Edition için türkçe yama yok galiba normal yama olurmu bilmiyorum .hocam normal exodus mu indirmeliyim pc versiyonunu mu
devam oyunu olmaz sonunda ne olduğunu biliyorsun
spoiler veriyorsun bari blurla yaziniArtyomun ölmediği son baz alınarak dış güclerin artyom için bi tutuklama vs. Gibi bişey çıkararak devam edilebilir onu dert etmeyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok mu zaten serinin 4.sü vr olarak
Hocam oynamayanlar var istersen sil spoiler olmasın.Artyomun ölmediği son baz alınarak dış güclerin artyom için bi tutuklama vs. Gibi bişey çıkararak devam edilebilir onu dert etmeyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok mu zaten serinin 4.sü vr olarak
Yokla salladım devam etmek isteseler her türlü devam ederler belki anna olarak oynarız sarar aslındaspoiler veriyorsun bari blurla yazini
güzelce okursan anlayacaksın demek istediğimi bol şansYokla salladım devam etmek isteseler her türlü devam ederler belki anna olarak oynarız sarar aslında
rtx olmasa bile grafikler iyileştirilmemiş mi o versiyondaRTX ekran kartın var mı ? Varsa indir birde PC enchanced Edition için türkçe yama yok galiba normal yama olurmu bilmiyorum .
Bilmiyorum ben sadece dlss Ray Tracing var diye biliyorum o versiyonda .rtx olmasa bile grafikler iyileştirilmemiş mi o versiyonda
3. Kere neHocam şahsen seriyi bitirdim ve exodusa dün 3. kere başladım. Bu serinin aşığıyım resmen. Bir de türkçe yama patlattın mı tadından yenmiyor.