Saçma bir bakış açısıSteam de gözüksün
Saçma bir bakış açısıSteam de gözüksün
Sana göreSaçma bir bakış açısı
Aynen katılıyorum, bende senin kafadanım. Oyunlar için 50 tane uygulama yüklemek istemiyorum, daha çok oyunumun bulunduğu steam'i tek kullanmak işime geliyor. Bu yüzden epic'de metro last night olmasına rağmen, steam için 3 oyunu 50 küsür tl'ye tekrar aldım. ama indirim olduğu için aldım, normal fiyata alır mıydım? hayır almazdım.Sana göre
Bu exodus'un DLC'leri almaya değer mi?Metro Saga Bundle on Steam
store.steampowered.com
Hesap değeri açısından yaptığınız mantıklı ama ubisoft origin epic ve steamin kütüphanesini ortak kütüphane haline getiren gog platformu varken değmez gibime geliyorAynen katılıyorum, bende senin kafadanım. Oyunlar için 50 tane uygulama yüklemek istemiyorum, daha çok oyunumun bulunduğu steam'i tek kullanmak işime geliyor. Bu yüzden epic'de metro last night olmasına rağmen, steam için 3 oyunu 50 küsür TL'ye tekrar aldım. ama indirim olduğu için aldım, normal fiyata alır mıydım? hayır almazdım.
tabi kimine saçma gelebilir, kimine gelmez herkesin görüşü farklı, saygı duymak lazım.
52,89 TLOyunlar bende mevcut geçen ay 50 liraya almıştım fiyatını göremiyorum fiyatı nedir?
teşekkürler fiyat aynıymış52,89 TL
mesela benim gog platformu hakkında bir bilgim vb. yok idi. eğer dediğiniz gibi ise o zaman elbette tekrar başka platformdan almak mantıksız olur. benim tek derdim tek aplikasyondan olması idi. gog platformunu araştıracağım, teşekkürler.Hesap değeri açısından yaptığınız mantıklı ama ubisoft origin epic ve steamin kütüphanesini ortak kütüphane haline getiren gog platformu varken değmez gibime geliyor
oyunmu oluyor bu dlc falanmıMetro Saga Bundle on Steam
store.steampowered.com
Oyun knk 3 tane seri işteoyunmu oluyor bu dlc falanmı
okey sağolOyun knk 3 tane seri işte
Rica ederimmesela benim gog platformu hakkında bir bilgim vb. yok idi. eğer dediğiniz gibi ise o zaman elbette tekrar başka platformdan almak mantıksız olur. benim tek derdim tek aplikasyondan olması idi. gog platformunu araştıracağım, teşekkürler.