Neler Yeni

🔥İndirim Metro exodus Saga Bundle Steam de %82 indirim

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,250
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

wosswoss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Deniz
Aynen katılıyorum, bende senin kafadanım. Oyunlar için 50 tane uygulama yüklemek istemiyorum, daha çok oyunumun bulunduğu steam'i tek kullanmak işime geliyor. Bu yüzden epic'de metro last night olmasına rağmen, steam için 3 oyunu 50 küsür tl'ye tekrar aldım. ama indirim olduğu için aldım, normal fiyata alır mıydım? hayır almazdım.

tabi kimine saçma gelebilir, kimine gelmez herkesin görüşü farklı, saygı duymak lazım.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aynen katılıyorum, bende senin kafadanım. Oyunlar için 50 tane uygulama yüklemek istemiyorum, daha çok oyunumun bulunduğu steam'i tek kullanmak işime geliyor. Bu yüzden epic'de metro last night olmasına rağmen, steam için 3 oyunu 50 küsür TL'ye tekrar aldım. ama indirim olduğu için aldım, normal fiyata alır mıydım? hayır almazdım.

tabi kimine saçma gelebilir, kimine gelmez herkesin görüşü farklı, saygı duymak lazım.
Hesap değeri açısından yaptığınız mantıklı ama ubisoft origin epic ve steamin kütüphanesini ortak kütüphane haline getiren gog platformu varken değmez gibime geliyor

Aaahmt

80+ Silver
Oyunlar bende mevcut geçen ay 50 liraya almıştım fiyatını göremiyorum fiyatı nedir?

wosswoss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Deniz
Hesap değeri açısından yaptığınız mantıklı ama ubisoft origin epic ve steamin kütüphanesini ortak kütüphane haline getiren gog platformu varken değmez gibime geliyor
mesela benim gog platformu hakkında bir bilgim vb. yok idi. eğer dediğiniz gibi ise o zaman elbette tekrar başka platformdan almak mantıksız olur. benim tek derdim tek aplikasyondan olması idi. gog platformunu araştıracağım, teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,440
Üyeler
163,496
Son üye
Avatr
Top Bottom