Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Metro Exodus Steam 2.29 Dolar (80TL)

EsdeathSama

80+ Bronze

Şuan oyunun gördüğü en düşük fiyat. Geçmiş fiyatları kontrol etmek için bakabilirsiniz: https://steamdb.info/app/412020/

Epic games versiyonundan bile daha ucuz durumda. Hala almayan, oynamayan varya kaçırmasın.
1731425282363.png

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Arda Teksin

Şuan oyunun gördüğü en düşük fiyat. Geçmiş fiyatları kontrol etmek için bakabilirsiniz: https://steamdb.info/app/412020/

Epic games versiyonundan bile daha ucuz durumda. Hala almayan, oynamayan varya kaçırmasın.
Alıntıyı görüntüle
herkesin en az 1 defa deneyimlemesi gereken oyun oyundaki tüm sonlar ağlama garantilidir öyle bir atmosfere sahip bir oyun (kötü son cidden ağlattı) sanki oyun içerisinde olayları gerçekten yaşıyormuşsunuz gibi bir hissiyat vermekte favori oyunumdur.

EsdeathSama

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
epicte geçen hafta tüm seri + dlcler 50 liraya aldım, iyi ki almışım. Steam dolara geçtiğinden beri oyun almaya çekinir oldum
Epic games pahalı oyunları almak için iyi bir platform ama böyle çıtır çerez fiyatlar olunca steami tercih ediyorum çünkü bir bakıma bedavaya almış oluyorum. Köşede hep 3-5 dolar steam bakiyesi olunca kafam rahat.

Kaan218

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Kaan

Alıntıyı görüntüle
hocam konudan alakasız bişey sorabilirmiyim kusura bakma bu steam de dolar üzerinden satış var ya bizim hesaptan tl olarak çekiyor demi dolar olarak değil

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Arda Teksin
İlk 2 oyunu da oynayın.
herkesin en az 1 defa deneyimlemesi gereken oyun oyundaki tüm sonlar ağlama garantilidir öyle bir atmosfere sahip bir oyun (kötü son cidden ağlattı) sanki oyun içerisinde olayları gerçekten yaşıyormuşsunuz gibi bir hissiyat vermekte favori oyunumdur.
evet oynanması şart yoksa exodus oynarken fazla bir şey anlamazsınız

EsdeathSama

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam konudan alakasız bişey sorabilirmiyim kusura bakma bu steam de dolar üzerinden satış var ya bizim hesaptan tl olarak çekiyor demi dolar olarak değil
Ödediğin bankan doları kendi kurundan TL'ye çeviriyor. Sonuç olarak senden tl olarak para çıkıyor.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,103
İsim
Abdullah Aydoğdu
Exodus'ta bir yerde takılmıştım, fabrika gibi bir yerdeydım ve nereye gıtmem gerektıgını bulamamıstım. Her yeri tavaf etmıstım en sonunda dellenıp sılmıstım.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,465
İsim
Oğuz
Sevdiğim bir oyun serisidir fakat hikaye çok yüzeysel. Evet son oyunda bir tık duygusallık vardır fakat ağlayacak kadar değil maalesef. İyi sonla bitirdim Exodus'u.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Arda Teksin
Exodus'ta bir yerde takılmıştım, fabrika gibi bir yerdeydım ve nereye gıtmem gerektıgını bulamamıstım. Her yeri tavaf etmıstım en sonunda dellenıp sılmıstım.
2 fabrika bölümü var birinde tren için vagon kaçırıyoruz diğerinde ise fabrikanın yukarısına çıkmamız gerekiyordu hangisi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom