Metro Last Light Redux İle ilgili sorum

Reaksiyon skoru
9
Arkadaşlar oyunu bitirmeyenler okumasın Ağır Spoiler var,

Sonda Artyom Miller Bomba patlamasında öldü, Şimdi Metro Exodus'ta Artyom'u oynamak saçma olmayacak mı?

Belkide " QanDiRdİmm ZaAaAaa xD " diyerek oyuna geri eklemislerdir. 🤣🤣

Şaka bir yana ,
Artyom un ölmediği bir zamanı anlatıyor olabilir.

Belkide " QanDiRdİmm ZaAaAaa xD " diyerek oyuna geri eklemislerdir. 🤣🤣

Şaka bir yana ,
Artyom un ölmediği bir zamanı anlatıyor olabilir.
Hayır gelecekte oynuyor diye biliyorum ya hocam bu nasıl son ya Allah için kilitleme trafik kazası gibi.

Arkadaşlar oyunu bitirmeyenler okumasın Ağır Spoiler var,

Sonda Artyom Miller Bomba patlamasında öldü, Şimdi Metro Exodus'ta Artyom'u oynamak saçma olmayacak mı?
Last ligth da bu yüzden 2 son var zaten oyunun seri olarak devam edebilmesi için. 1. iyi son artyom ölmüyor( bu sonu yapmak AŞIRI zor) 2.kötü son(kahramanlıkla biten son diyebiliriz) artyom dügmeye basıp kendide dahil yanında ki kötüleride öldürüp oyun bitiyor.

Last ligth da bu yüzden 2 son var zaten oyunun seri olarak devam edebilmesi için. 1. iyi son artyom ölmüyor( bu sonu yapmak AŞIRI zor) 2.kötü son(kahramanlıkla biten son diyebiliriz) artyom dügmeye basıp kendide dahil yanında ki kötüleride öldürüp oyun bitiyor.
Hocam diyorum ki bende düğmeye bastı ve Artyom ve ekip öldü, Metro Exodus oynayacağım şimdi Artyom ölmemiş gibi mi gelicek yani çok saçma olmaz mı?

Hocam diyorum ki bende düğmeye bastı ve Artyom ve ekip öldü, Metro Exodus oynayacağım şimdi Artyom ölmemiş gibi mi gelicek yani çok saçma olmaz mı?
Hocam oyun başlar başlamaz jenerik çıkmasından daha iyi zaten 2033'de de verdiğimiz kararın da Last Light'a etkisi yok.

Hocam siz beni yanlış anlamışsınız ben demiyorum zaten Etkisi var diye ben dedim ki, Metro Last Light'ı bitirdim ve Kötü son olarak bitti Artyom ve Komutan Miller patlamada öldü, Yavru Karaderilide Ailesini kurtarıp gitti, Şimdi Metro Exodus'a başlayacağım fakat Artyom yaşıyor olacak yani çok saçma olucak çünkü Artyom ölmüştü bunu açıklamaları gerekmez mi?
Hocam oyun başlar başlamaz jenerik çıkmasından daha iyi zaten 2033'de de verdiğimiz kararın da Last Light'a etkisi yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,941
Üyeler
192,566
Son üye
massva
Geri