Palo DAYI 👑
80+ Gold
ben oynadım fakat zorlugu normale bıle alsan baya zorluyor oyle söylıyım ve bırdaha ayarlama sansın yokben bu oyunu niye hiç görmedim ya grafikleri muhteşem gözüküyor
ben oynadım fakat zorlugu normale bıle alsan baya zorluyor oyle söylıyım ve bırdaha ayarlama sansın yokben bu oyunu niye hiç görmedim ya grafikleri muhteşem gözüküyor
tamam hocam dikkat ederim saolasınben oynadım fakat zorlugu normale bıle alsan baya zorluyor oyle söylıyım ve bırdaha ayarlama sansın yok![]()
Bu fikri nereden elde edindin? Oyun çok geniş kapsamlı ve büyük bir sütdyo yapmıyor bu oyunu. Hiç bir zombi oyunu bu kadar detaylı olmadı ve olamazda. Grafikleri üst düzey değil belki de istediğin optimizasyonu alamıyorsun falan ama bu oyun zombi oyunları dünyası içinde bile eşsiz bir eserdir.
Bu oyun benim dediğim oyun kategorisinde değil. Ve oynadım 2D oyunlar benim için her daim alt kategoridedir. 3D olarak FPS oyunu olarak tekrar diyorum 7 days to die kadar detaylı zombi oyunu yok. Ve globalde beğenilmemesinin sebebi de oyunun bugları ve hataları bunlara bakarak da oyunu değerlendirmek mantıklı değil. Oyunu yapan büyük bir stüdyo veya ekip değil. Ve halan daha geliştirliyor.PZ oynamamışşın belli
Banada tam tersi ben zombi oyununda çaresizlik felan seviyorum gerçekçi hayatta kalma hissini PZ de daha çok alıyorum ve ekip arkadaşlarımla daha çok sarıyor. Ben grafiğe çok önem vermiyom birinci önceliğim oynanış oluyor, PZ de oynanış mekanikleri başka hiçbir zombi oyununda yok, karakter arkasını bile göremiyor gerçek hayattaki gibi, duvar arkasındaki zombiyi göremiyorsun gözün algılayana kadar.Bu oyun benim dediğim oyun kategorisinde değil. Ve oynadım 2D oyunlar benim için her daim alt kategoridedir. 3D olarak FPS oyunu olarak tekrar diyorum 7 days to die kadar detaylı zombi oyunu yok. Ve globalde beğenilmemesinin sebebi de oyunun bugları ve hataları bunlara bakarak da oyunu değerlendirmek mantıklı değil. Oyunu yapan büyük bir stüdyo veya ekip değil. Ve halan daha geliştirliyor.
Hocam tam istediğiniz tarz olmayabilir ama back 4 blood ilginizi çekebilir diye düşünüyorumhayatta kalma karakter geliştirme, kıyamet sonrası vs tarzı ofline oyun arıyorum. var mı önerileriniz
Saygı duyuyorum. 2D de gerçekten PZ üst level fakat 3D de 7 days to die üstüne tanımam.Banada tam tersi ben zombi oyununda çaresizlik felan seviyorum gerçekçi hayatta kalma hissini PZ de daha çok alıyorum ve ekip arkadaşlarımla daha çok sarıyor. Ben grafiğe çok önem vermiyom birinci önceliğim oynanış oluyor, PZ de oynanış mekanikleri başka hiçbir zombi oyununda yok, karakter arkasını bile göremiyor gerçek hayattaki gibi, duvar arkasındaki zombiyi göremiyorsun gözün algılayana kadar.