DonanımFikir
Moderatör
- En İyi Cevap
- 10
- Reaksiyon skoru
- 36,896
Sizce hangisi daha iyi
ikisinide oynadım ikiside çok güzeldi seri olduğundan bir şey diyememSizce hangisi daha iyi
Gizlilik mekanikleri çöptü resmen oyunun yarısınıda gizli geçmeye zorlandığın için ( ya da zorluk düşüreceksin ki sesli geçebilesin) hoşuma gitmiyor ilk oyunu 2033 redux oynadım onda da aynı problem var ll de de gizlilik aşırı kolaydı bir ortası yok yani bu oyunlardaBence ilk oyun en iyisi, daha sonra LL gelir bence.
Sence degermiGizlilik mekanikleri çöptü resmen oyunun yarısınıda gizli geçmeye zorlandığın için ( ya da zorluk düşüreceksin ki sesli geçebilesin) hoşuma gitmiyor ilk oyunu 2033 redux oynadım onda da aynı problem var ll de de gizlilik aşırı kolaydı bir ortası yok yani bu oyunlarda
Neye ?Sence degermi
Oyun degermi sence fiyatına göreNeye ?
Ben oynarken keyif aldıydımOyun degermi sence fiyatına göre
Online olsun dusuncesimdeyim diğerlerinin crackli versiyonu çıkar online oynanmaz diye özellikle online seçiyorum çoğu oyun olarak bakic listenin son halini size atarımBen oynarken keyif aldıydım
korsana karşıyım hikayelide olsa satın alınmalıOnline olsun dusuncesimdeyim diğerlerinin crackli versiyonu çıkar online oynanmaz diye özellikle online seçiyorum çoğu oyun olarak bakic listenin son halini size atarım
Haklısınkorsana karşıyım hikayelide olsa satın alınmalı