Mevcut PC upgrade mi? yeni pc mi ?

Battik

80+
Reaksiyon skoru
45
Arkadaşlar, mevcut pc upgrade etsem 30 35k gibi maliyet var önceliğim intelden amd sisteme geçmek sadece oyun oynuyorum. Yoksa yeni sistem almak mı mantıklı parçaları alsam kasasına kadar her şeyi değiştirmek zorunda kalacağım. Parça bilgileri imza kısmında mevcut.

şu an elinde 30k paran varsa kesin olarak yeni sistem alman mantıklı. eski sistemi satarsın 50 55k paran olur

Arkadaşlar, mevcut pc upgrade etsem 30 35k gibi maliyet var önceliğim intelden amd sisteme geçmek sadece oyun oynuyorum. Yoksa yeni sistem almak mı mantıklı parçaları alsam kasasına kadar her şeyi değiştirmek zorunda kalacağım. Parça bilgileri imza kısmında mevcut.
sistem upgrade anlamsız amd olsada anlamsız intelde çünkü aldıgınız dönemde sadece ddr4 vardı sistemi komple elden çıkarıp saglam bir pc yapın 60-70 e tertemiz

Teşekkürler arkadaşlar, sistem satılıp üste biraz ekliyip yenisini alacağım peki ortalama ne kadar eder sistem?

en az
Teşekkürler arkadaşlar, sistem satılıp üste biraz ekliyip yenisini alacağım peki ortalama ne kadar eder sistem?
en az 20k eder gibi. 2. el ile ilgili pek bilgiye sahip değilim fakat siz eğer hemen satılmasını istiyorsanız benzer sistemlere bakıp fiyatınızı biraz aşağıdan belirleyebilirsiniz

imzanızdaki sistemi satıp 55 k y açık güzel sistem toplarsınız ileride yeni monitörde alırsınız

e
elindekileri piyasanın biraz altında sat yada direk sistem olarak sat. elinde biriken parayla direk 5060 ti veya 5070 sistem çekersin

Asıl bundan sonraki süreçte 2k 240hz veya 1080p 240hz minimum monitör alıp mevcut olanı 2nci monitör olarak kullanmak istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

imzanızdaki sistemi satıp 55 k y açık güzel sistem toplarsınız ileride yeni monitörde alırsınız

9070XT-R5 7600 lü sistem alırsın elindeki sistemi satıp

9070XT-R5 7600 lü sistem alırsın elindeki sistemi satıp
Amd yazılımlı ekran kartı yıllardır hiç güven vermedi bana karşı ısınamadığım bir ekran kartı hep nvdia kullandığım ve yıllardır watman hatası bizi korkuttuğu için yanaşasım gelmiyor nedense.

eldekini sat yeni sistem al sıfır

Amd yazılımlı ekran kartı yıllardır hiç güven vermedi bana karşı ısınamadığım bir ekran kartı hep nvdia kullandığım ve yıllardır watman hatası bizi korkuttuğu için yanaşasım gelmiyor nedense.
Hocam o hatalar 5000 ve 500 serilerinde kaldı şuan amd yazılımını baya düzeltti misal 9070XT son gelen güncelleme ile %18 e kadar performansı arttı ve 5070 ti dan çok daha iyi bir konuma geldi.

Geri