aeyldrmm
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 444
Neyse bir şey demek isterdim ama forum kuralları malumHocam bilgisayar programcılığından nasıl iş bulamadınız herkes yazılım yazılım diyor
Neyse bir şey demek isterdim ama forum kuralları malumHocam bilgisayar programcılığından nasıl iş bulamadınız herkes yazılım yazılım diyor
Akplilerde ülke uçuyor diyor ama denildiği gibi olmuyorHocam bilgisayar programcılığından nasıl iş bulamadınız herkes yazılım yazılım diyor
Kral linkedin hesabı aç ardından işkura başvur gördüğün her iş görüşmesine git cv'ni etkileyici bir şekilde hazırla bunun için videolar filan var izleyip hazırla neyse mülakatda etki bırakmaya çalış mülakat videoları da var izleyebilirsin linkedinde takıl günde 5-10 dakka zaten senin alanındaki iş tekliflerini sana gösteriyor. Bir de sektöründe seni diğerlerinden öne geçirebilecek şeyleri öğren ve kendini bu alanda geliştir en önemlisi sonuncu söylediğim içinBugün 23 e girdim hala işsizim
Dostum o dediklerini hepsini yapıyorum başvurmadığım yer kalmadıKral linkedin hesabı aç ardından işkura başvur gördüğün her iş görüşmesine git cv'ni etkileyici bir şekilde hazırla bunun için videolar filan var izleyip hazırla neyse mülakatda etki bırakmaya çalış mülakat videoları da var izleyebilirsin linkedinde takıl günde 5-10 dakka zaten senin alanındaki iş tekliflerini sana gösteriyor. Bir de sektöründe seni diğerlerinden öne geçirebilecek şeyleri öğren ve kendini bu alanda geliştir en önemlisi sonuncu söylediğim için