Neler Yeni

Mezun Senesı Ea Geçılırmı

ibo622

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
ibrahim ugur
Şu anda TYT'yi 60 net aralarındayım ve AYT FKB başlangıç aşamasındayım. Matematikle ilgili bir sorunum yok; güzel bir temel attım ve ilerleme kaydediyorum. Yazılım ya da bilgisayar mühendisliği düşünüyordum, ancak bunun kısmen muadili olan Yönetim Bilişim Sistemleri (YBS) de ilgimi çekiyor.

Sayısalda rekabet çok zor ve başarısız olursam "dandik" bir mühendislik bölümü okumak istemiyorum. Bu nedenle şu an Eşit Ağırlık (EA) bölümüne geçme fikri aklıma geldi. Coğrafya ve tarihi seviyorum; gözum kapalı harıta çızerım az oyun oynamadık zamanında tarıhı severız , edebiyat konusunda şuphelerım var

Sizce bu durumda ne yapmalıyım? Düşünceleriniz nelerdir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Soykan Soycan
Ocak ayında geçmek çok riskli değil mi? Hedefin yüksekse geç kalmış olabilirsin, eşit ağırlıkta matematik çözerek çok kolay rakip eleyebilme avantajın var.

ibo622

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
ibrahim ugur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ocak ayında geçmek çok riskli değil mi? Hedefin yüksekse geç kalmış olabilirsin, eşit ağırlıkta matematik çözerek çok kolay rakip eleyebilme avantajın var.
tam ayt fızık kımya bıyolojı başlama evresındeyım oyuzden pek bı fark olmayacağını duşundum hedefım 100k altı ea yapayım yeterlı zaten amacım ybs olur

Örümcek Adam

80+ Bronze
kaçla mezuna kaldığın önemli

Top Bottom