TheDarkmiss
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 29
- İsim
- Sefa Halı
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bizimkilerle çok denk gelemiyoruz ev içinde ben daha çok eve geç giriyorum öğlen evden çıkıyorum onlar işe filan gidiyor ve mezuna kalmamı onlar önerdi ben normalde Eskişehir makine müh yazacaktım kal burada mezuna bırak dediler bilemiyorum çalıştığımda söyleneceklerini sanmıyorum dediğiniz nitelikli çalışmak çok önemli geçen sene paso problem ayt fizik çözdüm son 4 5 ay paragraf kitabını açmadım aynı şekilde ayt mat ilk sorulara da çalışmadım mutlak değer üslü sayılar vb şimdi hatalarımı göze alınca bunları yapmamaya çalışıcağım teşekkürlerAileni göz önünde bulundur. En büyük psikolojik savaş onlarla. Onlar her ne kadar sana güveniyoruz yaparsın edersin deseler bile sana karşı "Hadi kazan bu sene oğlum/kızım" demeleri bile batabilir. Ekstra olarak 1 senedir çalışıyorsun hem bunun yorgunluğu var hem de tam çalışmadan 70k yaptım demenin rahatlığı var. Bunları göz önünde bulundurarak hazırlan. Bu arada önemli olan çok çalışmak değil nitelikli çalışmaktır bunu da unutma. Mevzu günde 800-1000 soru çözmek değil 100 soru çözüp kendine bir şeyler katabilmektedir. Bu ekstra hap bilgi. Bunu unutmamanı tavsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet Hocam ama benim arkadaşlarım hadi bugün şu bara hadi mangala gidelim vs diyorlardı onlara kulak asmıycam sadece haftada 1 2 ders çıkışı kahve içmek olabilir veya beraber kütüphaneye gidip aralarda sohbet etmek gibiArkadaşlarla gezmeyi bırakma insana her şey lazım. Yeri geldiğinde kafa dağıtmakta gerekiyor. Hep ders ders olmaz. Bir yerden sonra bunalırsın hiç olmaz. Haftada bir gün ya da her gün olmamak kaydıyla arada bir kaç saat çık kafa dağıt. İnsansın sonuçta robot değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam eğer Gazi ise benim kuzenimle sınıf arkadaşı olabilirsiniz o da 2016 ydı sanırımankarada tam 25 binlik bir devlet üniversitesi ee tavsiye ederim.