Neler Yeni

Mezuna kalıp sıralamayı öne çekmek ne kadar zor

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Sefa Halı
Geleceğinden daha önemli değil. Bana sorarsan küs zaten. Sınavına odaklan. Üniversitede zamanın bol koca 4 5 sene
Hocam sizin için ergence gelebilir ama benim çocukluk aşkım var başka şehre taşınınca ayrı düştük hala irtibat halindeyiz geçenlerde buluştuk o beni çok samimi arkadaşı olarak görüyor ama benim içimdeki sevgi bitmiş değil hayatımda ondan başkasını istemiyorum şu aralar aşk acısı çekmiyorum düşünmüyorum da onu ama yani herkesin içinde birisi olur ya benim de öyle kaldı konu açılınca söylemek istedim

Hocam sizin için ergence gelebilir ama benim çocukluk aşkım var başka şehre taşınınca ayrı düştük hala irtibat halindeyiz geçenlerde buluştuk o beni çok samimi arkadaşı olarak görüyor ama benim içimdeki sevgi bitmiş değil hayatımda ondan başkasını istemiyorum şu aralar aşk acısı çekmiyorum düşünmüyorum da onu ama yani herkesin içinde birisi olur ya benim de öyle kaldı konu açılınca söylemek istedim
Ona bir şey demiyorum kardeşim. Yenilerini ekleme araya :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Sefa Halı
Zor değil, kolay.

Hele ki sıralamanız dediğiniz gibi 70 lerdeyse daha kolay. Ben 23 bin yaptım geçen sene mezuna kaldım 24 bin yaptım. Beni görüp de olmaz deme benim mallığım. Ama şundan eminim geçen sene bir şey bilmiyormuşum konular vs. olarak. Bu sene çok daha fazla şey bilip sınava girdim ki çok iyi çalışmıştım.

Beni yakan 2 şey oldu, TYT'nin bu sene öne atan faktör olması (97 net yaptım)

AYT'de ise benim hatam çok oldu. Bildiğim en az 4-5 soruyu yanlış okuyup kaçırdım. O da 67 net geldi.

Yapman gereken bildiklerinin üzerine koymak, ve sınav anını iyi yönetmek. Hepsi bu. Sınavda benim gibi afallamadığın sürece sorunsuz daha iyi yaparsın.
Hocam geçmiş olsun adınıza yaptığınız sıralama bence mükemmel hayalleriniz neydi bilemem ama bu sıralama ile ÖDTÜ fizik dahi geliyor sanırım ( içimde uhte kalan bölüm ) hangi bölümü kazandınız bu arada

benim de 56 bindi sayısal. ertesi sene de kolay olunca 54 bin geldi. lys ile ileri atabildim.
Ben de öyle LYS ile attım öne. Arkadaş sınav zordu yetişmedi hiçbir ders. Yetişse daha çok atardı da hepimizin dediği gibi hayırlısı buymuş nasip

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Sefa Halı

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Hocam geçmiş olsun adınıza yaptığınız sıralama bence mükemmel hayalleriniz neydi bilemem ama bu sıralama ile ÖDTÜ fizik dahi geliyor sanırım ( içimde uhte kalan bölüm ) hangi bölümü kazandınız bu arada
Ankara'da Bilgisayar mühendisliği hocam. Geçen sene de geliyordu bu sene de geliyordu bu sene oldu :)

dzoe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Talha özbilen
2022 de 125 bine girdim bu sene 45 bin yaptım eczacılık kazandım

Şimdi hukuk sıralamaları gerilemiş şuan yapsanız sanırım daha iyi üniversitelerde geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasip Hocam kaderde varsa beraber olmak yaşayacağız
Okuduk bitirdik mesleğimizi yapıyoruz gerisi çokta önemli değil. Şuan ikinci üniversiteyi okuyorum. Bu sene girdim sınava yazdım bir bölüm yerleştim. Rahat rahat bi üniversite okuyalım ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Sefa Halı
Ankara'da Bilgisayar mühendisliği hocam. Geçen sene de geliyordu bu sene de geliyordu bu sene oldu :)
Hocam benim şuan aklımdaki Gazi makine mühendisliği veya AYBÜ makine mühendisliği sizce nasıldır

2022 de 125 bine girdim bu sene 45 bin yaptım eczacılık kazandım
Hocam tebrikler şuan bana sorsalar 125 den 45 e çekmek mümkün mü diye imkansız derdim bilmiyorum ben mi gözümde çok büyütüyorum

Okuduk bitirdik mesleğimizi yapıyoruz gerisi çokta önemli değil. Şuan ikinci üniversiteyi okuyorum. Bu sene girdim sınava yazdım bir bölüm yerleştim. Rahat rahat bi üniversite okuyalım ya
Hocam aslında Edebiyat sevsem hukuk okumak isterdim ara sıra arkadaşlarla konuşuyoruz davaları vs çok eğlenceli geliyor bana ama malesef ki sos 1 yapamıyorum kafam basmıyor

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Hocam benim şuan aklımdaki Gazi makine mühendisliği veya AYBÜ makine mühendisliği sizce nasıldır

Hocam tebrikler şuan bana sorsalar 125 den 45 e çekmek mümkün mü diye imkansız derdim bilmiyorum ben mi gözümde çok büyütüyorum

Hocam aslında Edebiyat sevsem hukuk okumak isterdim ara sıra arkadaşlarla konuşuyoruz davaları vs çok eğlenceli geliyor bana ama malesef ki sos 1 yapamıyorum kafam basmıyor
Nasıldır sorusunu bana sorma kendine sor, insanların ne dediğini de takma. Hayalindeki mesleği yap. Ne olduğu fark etmez, senin hayalin neyse senin için çok iyidir. İnsanlara kalsa çoğunluk Tıp der, kapa kulağını. Hayalin tıpsa onu zorla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Sefa Halı
Nasıldır sorusunu bana sorma kendine sor, insanların ne dediğini de takma. Hayalindeki mesleği yap. Ne olduğu fark etmez, senin hayalin neyse senin için çok iyidir. İnsanlara kalsa çoğunluk Tıp der, kapa kulağını. Hayalin tıpsa onu zorla.
Hocam tıp gelirse tıp seçerim ama severek yapacağımı çok sanmıyorum çünkü fiziği gerçekten çok seviyorum ODTÜ fizik gelse yazarım mesela ama biraz da işin maddi kısmını düşünmek zorundayım yoksa bu sene Hacettepe fizik mühendisliği yazardım severek de yapardım bence

dzoe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Talha özbilen
Ben hep daha iyisi için çalıştım aklımda 45 bin olsaydı belki 70 bin yapardım senin hedefin ilk 10 bin olmalıki ona göre çalışmalısınki aklındaki gelmese bile hedefinden daha iyi gelsin sadece çalış

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Sefa Halı
Ben hep daha iyisi için çalıştım aklımda 45 bin olsaydı belki 70 bin yapardım senin hedefin ilk 10 bin olmalıki ona göre çalışmalısınki aklındaki gelmese bile hedefinden daha iyi gelsin sadece çalış
Haklısınız Hocam ben hep 70 bin diye aklıma kodlamıştım

Top Bottom