Neler Yeni

Mezuniyet eylencesine alkol kovası kokteyl için fikir alabilir miyim

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,384
İsim
Ahmet Sevinç
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Emirhan karaman
Gragas-1-1.jpg

benimde aklıma bu geldi konuda göz gezdirince :D

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Ahmet Deniz
Dostlar üniversite mezuniyeti için şöyle ortalama 1500 2000Tl arası alkol kovası kokteyl tarzı bir şey planlıyorum 5 6 kişi içmelik nasıl bir şey yapabilirim daha önce bu tarz bir şey yapmadığım için hiçbir fikrim yok açıkçası
hocam isterseniz 10bin tl lik olsun orda boğma görmek isterdim :)

Kanka bizim cumartesi arkadaş ablasının düğünü vardı 35lik chivas regale aldık 400e kola aldık yanına 1tl birde kalın puro dışarıda oturduk içtik ama yerden yere alacağın alkol değişir benim ilk viski içişimdi 2 bardak içtim birde şişede kalanı içtim sonra gittik halay çektik roman havası oynadık ilginç bir şekilde sarhoş olmadım ama ertesi gün baş ağrısı yapıyor
mesjaımla bi alakası yok ama iyimiş

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Semih Boran
Dostlar üniversite mezuniyeti için şöyle ortalama 1500 2000Tl arası alkol kovası kokteyl tarzı bir şey planlıyorum 5 6 kişi içmelik nasıl bir şey yapabilirim daha önce bu tarz bir şey yapmadığım için hiçbir fikrim yok açıkçası
Hiç yapmadıysanız yapmayın. Alkol içmek haram. Paranızla kendinizi cehennem ateşine yaklaştırmayın.

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,104
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
Kanka bizim cumartesi arkadaş ablasının düğünü vardı 35lik chivas regale aldık 400e kola aldık yanına 1tl birde kalın puro dışarıda oturduk içtik ama yerden yere alacağın alkol değişir benim ilk viski içişimdi 2 bardak içtim birde şişede kalanı içtim sonra gittik halay çektik roman havası oynadık ilginç bir şekilde sarhoş olmadım ama ertesi gün baş ağrısı yapıyor
Regal 12 abartılıyor bence. Bir tık daha ucuza JW Black Label açıkça daha oturaklı bir viski. Ucuz kategorisindeyse Jameson iyi sayılır. Regal 12 gereksiz pahalı bir viski. Adı ve gösterişi var yalnızca.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Regal 12 abartılıyor bence. Bir tık daha ucuza JW Black Label açıkça daha oturaklı bir viski. Ucuz kategorisindeyse Jameson iyi sayılır. Regal 12 gereksiz pahalı bir viski. Adı ve gösterişi var yalnızca.
Valla dostum ilk içişim dediklerini de denerim ama sağol. Başka tavsiyen varsa ucuz viski-votka olarak alabilirim

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,104
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
Valla dostum ilk içişim dediklerini de denerim ama sağol. Başka tavsiyen varsa ucuz viski-votka olarak alabilirim
Herkesin damak tadı farklı, bana hoş gelen sana hoş gelmeyebilir ama genel bir öneri yapalım.

Viski
Ucuz kategorisinde Jameson ve J&B önerebilirim. J&B daha ucuzdur fakat ikisi de iyidir. Bell's de var ucuz kategorisinde fakat hoşuma gittiğini söyleyemem.
Bir tık daha pahalıya ise Ballantines 12 ile JW Black Label önerebilirim.

Votka
En bilindik marka olan Absolut'u asla önermem. Hem pahalı hem de güzel değil. Yerli marka olan İstanblue da önermiyorum. Bütçe ne olursa olsun Gilbey's öneririm.

Rakı
Yeni Rakı çok hoşuma gitmiyor, önermiyorum. Paran varsa Beylerbeyi Göbek Rakı öneririm. Düşük bütçede de İzmir Rakısı tartışmasız en iyisidir bence. Biraz daha tatlı olan yaş üzüm modeli de mevcut. Hem fiyatı uygun, hem kaliteli.

İstersen bira ve şarap önerisi de yapabilirim fakat onlar uzun sürebilir diye yazmıyorum şimdilik. Yüksek alkollü ürünleri pek tüketmesem de tükettiğim sıralardaki notlarım böyle. Daha çok şarap ve bira tüketiyorum, arada rakı, çok çok nadiren viski ve votka (kokteyl).

Top Bottom