Valla dostum ilk içişim dediklerini de denerim ama sağol. Başka tavsiyen varsa ucuz viski-votka olarak alabilirim
Herkesin damak tadı farklı, bana hoş gelen sana hoş gelmeyebilir ama genel bir öneri yapalım.
Viski
Ucuz kategorisinde Jameson ve J&B önerebilirim. J&B daha ucuzdur fakat ikisi de iyidir. Bell's de var ucuz kategorisinde fakat hoşuma gittiğini söyleyemem.
Bir tık daha pahalıya ise Ballantines 12 ile JW Black Label önerebilirim.
Votka
En bilindik marka olan Absolut'u asla önermem. Hem pahalı hem de güzel değil. Yerli marka olan İstanblue da önermiyorum. Bütçe ne olursa olsun Gilbey's öneririm.
Rakı
Yeni Rakı çok hoşuma gitmiyor, önermiyorum. Paran varsa Beylerbeyi Göbek Rakı öneririm. Düşük bütçede de İzmir Rakısı tartışmasız en iyisidir bence. Biraz daha tatlı olan yaş üzüm modeli de mevcut. Hem fiyatı uygun, hem kaliteli.
İstersen bira ve şarap önerisi de yapabilirim fakat onlar uzun sürebilir diye yazmıyorum şimdilik. Yüksek alkollü ürünleri pek tüketmesem de tükettiğim sıralardaki notlarım böyle. Daha çok şarap ve bira tüketiyorum, arada rakı, çok çok nadiren viski ve votka (kokteyl).