MHRS randevu hakkında.

XxXs

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
100
Aknetrent ilacını kullanıyorum 2 ay önce ayın 10 unda başladım. Genelde ayın 8-9-10 günleri arasında randevu kovalamaya calışıyorum ama her ay olmuyor maalesef. Sürekli kontrol etsemde denk gelmiyor veya randevuyu iptal ediyorlar. Bugun gittim randevusuzda sıra veremeyiz diyorlar. 16 gün sonrasına buldum şimdi böyle oluncada tedavi akmasayacak mı ? Sonuçta ay ay kan verip tedavi oluyorum nasıl çözebilirim bu durumu ne yapmam gerek.

Aknetrent ilacını kullanıyorum 2 ay önce ayın 10 unda başladım. Genelde ayın 8-9-10 günleri arasında randevu kovalamaya calışıyorum ama her ay olmuyor maalesef. Sürekli kontrol etsemde denk gelmiyor veya randevuyu iptal ediyorlar. Bugun gittim randevusuzda sıra veremeyiz diyorlar. 16 gün sonrasına buldum şimdi böyle oluncada tedavi akmasayacak mı ? Sonuçta ay ay kan verip tedavi oluyorum nasıl çözebilirim bu durumu ne yapmam gerek.
Garip bir şekilde mobilden randevu aldığım zaman hiçbir şekilde randevu bulamıyordum ama bilgisayardan denediğim zaman randevu alabiliyordum. Bu durum hala aynı mı bilmiyorum ama bilgisayardan denemeni tavsiye ederim. Cildiyeye o şekilde randevu almıştım.

Garip bir şekilde mobilden randevu aldığım zaman hiçbir şekilde randevu bulamıyordum ama bilgisayardan denediğim zaman randevu alabiliyordum. Bu durum hala aynı mı bilmiyorum ama bilgisayardan denemeni tavsiye ederim. Cildiyeye o şekilde randevu almıştım.
bilgisayardan hic denememistim bide ordan deneyim. bu ay ay ilac kullananlar nasıl her ay randevu alabiliyor acaba.

bilgisayardan hic denememistim bide ordan deneyim. bu ay ay ilac kullananlar nasıl her ay randevu alabiliyor acaba.
Aslında ay ay düzenli ilaç kullanan insanlara her ayın belli bir günü randevu otomatik tanımlanması lazım adam nasıl randevu bulsun cildiye gibi imkansız randevu bulunan bir yerden

Randevusuz direkt doktorun yanına girebilirsin. Biraz tartışma çıkabilir ama yapacak bir şey yok. Doktorun yanındaki kişiye de durumu anlatıp, her ayın belli günlerinde randevu oluşturmalarını talep edebilirsin.

Aylık düzenli gidenler randevu almıyor. Gidip oraya sekretere " x doktor bir sonraki ay yine gelmemi söylemişti tekrar geldim kontrole " dediğin zaman sana randevu açar.

Benim de en çok problem yaşadığım konu bu. Erken saatte giderseniz bazı hastaneler randevu olmasa da sıra numarası veriyor. Randevusuz gidip sekretere durumu anlatırsanız yardımcı olurlar.

Sistem değişmediyse yeni randevular haftaici saat 16:00 da açılıyor. 15:59 da sisteme girip yenile durmadan denk getirebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,852
Üyeler
186,802
Son üye
egemen64
Geri