Neler Yeni

Mhz yükseltme sonucu bilgisayar açılmıyor

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
hocam sağ olun. ama kendisi de denemek istemiyor artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam hangi donanımlar zarar görmüş olabilir
Yapın büyük ihtimalle olacak.
Zaten bozuk şu an denemekten zarar gelmez

ELECTUS

80+ Silver

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
hocam sağ olun. ama kendisi de denemek istemiyor artık.

hocam hangi donanımlar zarar görmüş olabilir
ram ve anakart olabilir ama ekrana görüntü gelmiyorsa ekran kartınada zarar gelmiş olabilir
yanlış biliyorsan kızgın atmayın tam emin dweğilim

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
@ELECTUS hocam niye üzgün attınız öğrenebilir miyim?

ELECTUS

80+ Silver
@ELECTUS hocam niye üzgün attınız öğrenebilir miyim?
Arkadaşın bu durumu çözememesine ilk pcyi aldığımda bende aynı durumu yaşadım ve hiç ne yapacağım hakkında bilgi sahibi değildim ve baya korkmuştum o yüzden sizle alakalı değil yani kötü bir şey böyle bir şey olması.

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
Arkadaşın bu durumu çözememesine ilk pcyi aldığımda bende aynı durumu yaşadım ve hiç ne yapacağım hakkında bilgi sahibi değildim ve baya korkmuştum o yüzden sizle alakalı değil yani kötü bir şey böyle bir şey olması.
tamam hocam aynı durum bendede oldu ama sorun bende değil ramdeydi bababm bana çok kızdı bozdun falan filan diye sonra servise gönderdik sorunlu olduğu anlaşıldı babamda benden özür dilemek için bi 8 gb daha ram aldı :)

ELECTUS

80+ Silver
tamam hocam aynı durum bendede oldu ama sorun bende değil ramdeydi bababm bana çok kızdı bozdun falan filan diye sonra servise gönderdik sorunlu olduğu anlaşıldı babamda benden özür dilemek için bi 8 gb daha ram aldı :)
Güzel olmuş bende xpm açınca ekran görüntü vermiyordu baya baya korkmuştum @FightForHonor ve @baltazar yardım etmişti teşekkür ederim ikinizede, tekrardan pc açılınca baya rahatlamıştım.

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim

ELECTUS

80+ Silver
hocam sorunu mrak ettim neden ekran gelmemiş peki
Bende xmp yerine gelince profile 1 yeri çıkmıyordu nedense sadece enable ve disable yazıyordu bende enable yaptım kaydettim ve ekran açılmamaya başladı hemem konu açtim burda yardımcı oldular sağolunlar o sıralar hiç bir şey bilmiyordum bios pilinin bile ne olduğunu bilmiyordum sonrs çıkarıp taktım işte düzeldi geldi ekran.

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
evet hocam eminim ya. ram slotunun yerini değiştireyim mi

abdullah abiyi falan etiketlersem sıkıntı çıkar mı ya?

@Mehmet Yılmaz

@crazyreign

bir donanım mı yandı acaba ya?
BIOS u düzgün bir şekilde sıfırladığınızdan emin misin??
Elektriği kesip yapman lazım. Fişten söküp bilgisayarı 2 dk bekle, pili çıkar 2 dk sonra tekrar tak fişi de tak.

Elektrik olmaması lazım.

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
Bende xmp yerine gelince profile 1 yeri çıkmıyordu nedense sadece enable ve disable yazıyordu bende enable yaptım kaydettim ve ekran açılmamaya başladı hemem konu açtim burda yardımcı oldular sağolunlar o sıralar hiç bir şey bilmiyordum bios pilinin bile ne olduğunu bilmiyordum sonrs çıkarıp taktım işte düzeldi geldi ekran.
tamam bende foruma ilk geldiğimde benimle dalga geçmişlerdi troll diye reportlamışlardı geçenlerde foruma ilk geldiğimde ne konu açmışım acaba demiştim ve baktım cidden çok garip sistem yapmışım 1650 ve 3 tane 240 hz monitörlük sistem mükemmel bir seçim

Top Bottom