Nedeniyle birlikte açılar mısın?xiaomi birazdaha çekiyor beni.
teknik özellikleri birazdaha iyi ve daha ucuz. alabilirsin istediğini çok fark yok.Nedeniyle birlikte açılar mısın?
Adım sayımı falan doğru mu?Bide kolda oyuncak gibi mi duruyor?yaklaşık 7 8 aydır mi band 4 kullanıyorum trendyoldan 170 TL ye almıştım gayet memnunum şarzı bir ay gidiyor
oyuncak gibi durmuyor ama adı üstünde bileklik saat gibi durmaz, adım sayımı doğru ama bana biraz fazla sayıyor gibi geliyor . ekranının görüntü kalitesi vb çok güzel. ne yaptıysam su geçirmiyorAdım sayımı falan doğru mu?Bide kolda oyuncak gibi mi duruyor?
Hocam honor almayın çok kalitesiz, birkaç ay önce anneme aldık telefon acayipsiniz derece de yavaş ben şu an redmi s2 kullanıyorum yani MI oluyor, MI tavsiye ederimHangisini tutuyorsunuz.Şahsen ben honor band 5ten yanayım.Çünkü mi band ın doğru ölçüm yapamadığına dair söylentiler var.
Telefonlardan bahsetmiyorum ki.Bileklikten bahsediyorum.hermarkanın başarısız noktası vardır.Hocam honor almayın çok kalitesiz, birkaç ay önce anneme aldık telefon acayipsiniz derece de yavaş ben şu an redmi s2 kullanıyorum yani MI oluyor, MI tavsiye ederim
4 kullanıyorum uykuyu doğru ölçüyor ama misal kalktım yatakta telefonla oynuyorum o dakikalarıda uyuyor olarak gösteriyor sonra adım olarakda bi tık fazla ölçüyor geldi bana aynı şekilde yüzme de havuz 50 metre 2 kere gidip geliyorum 300 metre gösteriyorHangisini tutuyorsunuz.Şahsen ben honor band 5ten yanayım.Çünkü mi band ın doğru ölçüm yapamadığına dair söylentiler var.
Mi band 4 daha iyiHangisini tutuyorsunuz.Şahsen ben honor band 5ten yanayım.Çünkü mi band ın doğru ölçüm yapamadığına dair söylentiler var.
Honor uyku takibinde baya gelişmiş diyorlar.Herhalde sportif yanlarda honor daha iyi ama günlük kullanımda xiaomi.4 kullanıyorum uykuyu doğru ölçüyor ama misal kalktım yatakta telefonla oynuyorum o dakikalarıda uyuyor olarak gösteriyor sonra adım olarakda bi tık fazla ölçüyor geldi bana aynı şekilde yüzme de havuz 50 metre 2 kere gidip geliyorum 300 metre gösteriyor
Pardon hocam bileklik olduğunu şimdi gördüm kusura bakmayın biraz dalginim ama honor tavsiye etmem mi band 4 daha iyiTelefonlardan bahsetmiyorum ki.Bileklikten bahsediyorum.hermarkanın başarısız noktası vardır.