Neler Yeni

Mi band 4 VS Honor band 5

Honor band 5 mi?Mi band 4 mü?

• Honor band 5

Oylar: 4 50.0%
  • Mi band 4

Oylar: 4 50.0%

• Oy kullanan toplam üye
    8

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hangisini tutuyorsunuz.Şahsen ben honor band 5ten yanayım.Çünkü mi band ın doğru ölçüm yapamadığına dair söylentiler var.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
xiaomi birazdaha çekiyor beni.

Canbazx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Berkay
İlgilendiği Kategoriler
pc donanım-otomobiller
yaklaşık 7 8 aydır mi band 4 kullanıyorum trendyoldan 170 tl ye almıştım gayet memnunum şarzı bir ay gidiyor

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yaklaşık 7 8 aydır mi band 4 kullanıyorum trendyoldan 170 TL ye almıştım gayet memnunum şarzı bir ay gidiyor
Adım sayımı falan doğru mu?Bide kolda oyuncak gibi mi duruyor?

Canbazx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Berkay
İlgilendiği Kategoriler
pc donanım-otomobiller
Adım sayımı falan doğru mu?Bide kolda oyuncak gibi mi duruyor?
oyuncak gibi durmuyor ama adı üstünde bileklik saat gibi durmaz, adım sayımı doğru ama bana biraz fazla sayıyor gibi geliyor . ekranının görüntü kalitesi vb çok güzel. ne yaptıysam su geçirmiyor

Hangisini tutuyorsunuz.Şahsen ben honor band 5ten yanayım.Çünkü mi band ın doğru ölçüm yapamadığına dair söylentiler var.
Hocam honor almayın çok kalitesiz, birkaç ay önce anneme aldık telefon acayipsiniz derece de yavaş ben şu an redmi s2 kullanıyorum yani MI oluyor, MI tavsiye ederim

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam honor almayın çok kalitesiz, birkaç ay önce anneme aldık telefon acayipsiniz derece de yavaş ben şu an redmi s2 kullanıyorum yani MI oluyor, MI tavsiye ederim
Telefonlardan bahsetmiyorum ki.Bileklikten bahsediyorum.hermarkanın başarısız noktası vardır.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,712
İsim
Enes Koç
4 kullanıyorum uykuyu doğru ölçüyor ama misal kalktım yatakta telefonla oynuyorum o dakikalarıda uyuyor olarak gösteriyor sonra adım olarakda bi tık fazla ölçüyor geldi bana aynı şekilde yüzme de havuz 50 metre 2 kere gidip geliyorum 300 metre gösteriyor :)

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
4 kullanıyorum uykuyu doğru ölçüyor ama misal kalktım yatakta telefonla oynuyorum o dakikalarıda uyuyor olarak gösteriyor sonra adım olarakda bi tık fazla ölçüyor geldi bana aynı şekilde yüzme de havuz 50 metre 2 kere gidip geliyorum 300 metre gösteriyor :)
Honor uyku takibinde baya gelişmiş diyorlar.Herhalde sportif yanlarda honor daha iyi ama günlük kullanımda xiaomi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,015
Üyeler
166,310
Son üye
supTecX
Top Bottom