Mi Band 6 299 TL! Kesin değil sadece bir fikir!

Beyler gençlik kampanyası test edildi onaylandı 100tl geri ödeme yapıyor premium'u daha test edemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hatta gençlere özel premium 7tl miş
Gençlik zınbırtısı tc nosu üzerinden mi oluyor

İlk alışverişinin %50'si bizden! kampanyasında ilk alışverişiniz premium abonelik alımı olursa hediye papel olarak sadece 4,95 TL alırsınız 100 TL den olursunuz.
Buraya dikkat

Tam olarak ne dedin arkadaşa da vazgeçti çok merak ettim.
Hepsinin aynı gözüktüğünü, tip olarak 10 lira olan çakmalarından farksız olduğunu ve herkeste olduğunu söyledim. Özelliklerini bilmiyorum ama çok aman aman da bir şeyi yok. Ortalama insan olayım dersen herkeste olan şeyi alabilirsin. Örnek sınıftaki Aslı 10 liraya dandik bi bayiden mi band alıyor sen 500 lira veriyon ikiside aynı görüntüyü geriypr lfalnk filen

Hepsinin aynı gözüktüğünü, tip olarak 10 lira olan çakmalarından farksız olduğunu ve herkeste olduğunu söyledim. Özelliklerini bilmiyorum ama çok aman aman da bir şeyi yok. Ortalama insan olayım dersen herkeste olan şeyi alabilirsin. Örnek sınıftaki Aslı 10 liraya dandik bi bayiden mi band alıyor sen 500 lira veriyon ikiside aynı görüntüyü geriypr lfalnk filen
Görüntü aynı işlev kullanım farklı. O zaman gidip orjinal telefon almak yerine gidelim çakma cihaz alalım aynı nede olsa.

Ozaman çöp sanırsam
Adresi verirken sorun yokta kimlik mi korkuttu kskskks

Görüntü aynı işlev kullanım farklı. O zaman gidip orjinal telefon almak yerine gidelim çakma cihaz alalım aynı nede olsa.

Adresi verirken sorun yokta kimlik mi korkuttu kskskks
Saati o kadar aktif kullanıyor musun?
Çakma telefondan kastın ne anladım?

Saati o kadar aktif kullanıyor musun?
Çakma telefondan kastın ne anladım?
Ben cihazı savunmuyorum, 200 küsüre aldım band6 yı duruyor. Huyum böyle, heves ediyorum alıyorum kullanmıyorum.

Çakma telefon dediğim, dışı iPhone içi mediatek olan cihazlar örneğin.

Dıştan 13 pro max ama içinde mediatek falan var.

Bir yandan katılıyorum mantıklı ama şöyle de bir durum var ki örnek veriyorum 10tl dedin diye diyelim 10tl ye aldım bileklik/saat bir bilemedin iki ay a sıkıntılar çıkartır çok rahat çünkü ona göre yapılıyor bariz bellidir. Öte yandan böyle 400-500tl vermek istemem tabi ama böyle iyi bir indirim varken ve düzgün kullanımda 1-2 yıl belki daha fazla götürebilecek iken niye almayayım. İhtiyacım olduğunu da düşünüyorsam.

hepsiburada güzel projelere imza atmaya başladı heeee. premium olayı iyi olmuş. amazon'a teşekkür etmek lazım rekabet ortamı yarattığı için :D

İlk alışverişinin %50'si bizden! kampanyasında ilk alışverişiniz premium abonelik alımı olursa hediye papel olarak sadece 4,95 TL alırsınız 100 TL den olursunuz.
ilk alışveriş derken, genç üye olduktan sonraki ilk alışveriş dimi, genel olarak ilk alışveriş değil. öyle değilse ben çok sipariş verdim hesaptan.

Son düzenleme:
hepsiburada güzel projelere imza atmaya başladı heeee. premium olayı iyi olmuş. amazon'a teşekkür etmek lazım rekabet ortamı yarattığı için :D

ilk alışveriş derken, genç üye olduktan sonraki ilk alışveriş dimi, genel olarak ilk alışveriş değil. öyle değilse ben çok sipariş verdim hesaptan.
Evet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,522
Üyeler
185,278
Son üye
huseyincokal
Geri