Neler Yeni

Mi box S 4k 2. Nesil android TV yayın açmama sorunu

osman4242

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
osman
Arkadaşlar Xiaomi mi box s 4k 2. Nesil TV box aldım.
50 mbps internetim var. TV boxta test yapınca 55 mbps'ye kadar alıyor.
Sorun şu ki, IPTV inat TV gibi programlarda yayın açılmıyor. Kanalı seçiyorum reklamı geçiyorum ekranın ortasında imleç dönüyor dönüyor sonunda hata alıyor.
Diziler izlerken donuyor. Çözümü var mı?

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
984
İsim
mehmet ali oğuz
Arkadaşlar Xiaomi mi box s 4k 2. Nesil TV box aldım.
50 mbps internetim var. TV boxta test yapınca 55 mbps'ye kadar alıyor.
Sorun şu ki, IPTV inat TV gibi programlarda yayın açılmıyor. Kanalı seçiyorum reklamı geçiyorum ekranın ortasında imleç dönüyor dönüyor sonunda hata alıyor.
Diziler izlerken donuyor. Çözümü var mı?
O donmaların çoğu ıptv ile alakalı netle bir ilgisi yok :) Başka kanal denemen gerek yoksa yapacak bir şey yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Kadir Çelik
nerden izlediğine bağlı. netflix prime video gibi uygulamalarda sıkıntı olmuyor bende. iptv den açınca sunucu kaynaklı donmalar olur bu normal. kanallar hiç açılmıyorsa kullandığın iptv kaynaklı veya player

osman4242

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
osman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O donmaların çoğu ıptv ile alakalı netle bir ilgisi yok :) Başka kanal denemen gerek yoksa yapacak bir şey yok.
Telefonda açılıyor ama aynı mantık değil mi? O da android
Mesaj otomatik birleştirildi:

nerden izlediğine bağlı. netflix prime video gibi uygulamalarda sıkıntı olmuyor bende. iptv den açınca sunucu kaynaklı donmalar olur bu normal. kanallar hiç açılmıyorsa kullandığın iptv kaynaklı veya player
Playerden kastın nedir

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Kadir Çelik
Telefonda açılıyor ama aynı mantık değil mi? O da android

Playerden kastın nedir
hangi uygulamayı kullanıyorsun iptv kullanmak için ona bağlı olabilir. inat gibi programları bilmiyorum tvbox için uyumsuz olabilir o tür uygulamalar.

osman4242

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
osman
Screenshot_2024-10-02-20-47-48-114_com.miui.gallery.jpg

Fabrika ayarına döndüm sadece programı kurup açtım. Maç kanalı açıldı ama diğer dizi vs izlerken görüldüğü gibi 57 sn sanki internet yavaş gibi parça parça devam edip oynatma başarısız dedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,513
Üyeler
163,331
Son üye
Vebrone
Top Bottom