veneficus 80+ Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 216 Dahası Reaksiyon skoru 40 İsim Dušan Tadić 27 Temmuz 2024 #1 Mı box s 4k modelini kullanıyorum ve youtubede çok reklam çıkıyor bu nu önlemenin bir yolu var mı
slm.ycl02 80+ Silver Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 3,107 Dahası Reaksiyon skoru 1,351 İsim Selim 27 Temmuz 2024 #2 Yıllardır kullanıyorum tavsiye ederim. Mi Box S 4K / Android TV Box için Reklam Engelleyici NextDNS Ayarlama Wi-Fi ADB ile Private DNS Aktif Etme [Bilgisayarsız] - Tosunkaya.com Merhaba, Mi Box S 4K'da Private DNS / Gizli DNS kurmanın kolay bir yolunu aramayalı uzun zaman oldu ve sonunda buldum. Mi Box'ı bağlamak ve Özel DNS'yi tosunkaya.com
Yıllardır kullanıyorum tavsiye ederim. Mi Box S 4K / Android TV Box için Reklam Engelleyici NextDNS Ayarlama Wi-Fi ADB ile Private DNS Aktif Etme [Bilgisayarsız] - Tosunkaya.com Merhaba, Mi Box S 4K'da Private DNS / Gizli DNS kurmanın kolay bir yolunu aramayalı uzun zaman oldu ve sonunda buldum. Mi Box'ı bağlamak ve Özel DNS'yi tosunkaya.com